Huawei'ye bir darbe daha! Satışı durdurdu

Panasonic, ABD`nin kara listeye aldığı Huawei'ye bazı parçaların satışını durdurdu.

Huawei'ye bir darbe daha! Satışı durdurdu
Huawei'ye bir darbe daha! Satışı durdurdu
GİRİŞ 23.05.2019 07:31 GÜNCELLEME 23.05.2019 07:32
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Panasonic, ABD'nin Huawei ile ticarete sınırlamalar getirme kararı sonrasında, belirli parçaların Huawei Technologies'e sevkiyatını durdurdu.

 

 

Şirket yaptığı açıklamada, ABD'nin uygulamaya koyduğu yasak çerçevesinde Huawei ve 68 bağlı ortaklığı ile işlemlerin durdurulduğunu duyurdu.

Panasonic açıklamasında, Huawei'ye sevkiyatı durdurulan parçaların yüzde 25 veya daha fazla ABD orjinli teknoloji veya metaryel kullanılan parçalar olduğunu belirtti.

 

 

Bilindiği üzere geçen hafta ABD Başkanı Donald Trump hükümeti tarafından alınan karar gereği, içlerinde Huawei'nin de olduğu 70 kadar şirket kara listeye alınmış, ABD'de üretilen ürünlerden ve hizmetlerden aksi yönde bir karar olmadığı müddetçe yararlanamayacakları açıklanmıştı. Google da Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin ABD tarafından kara listeye alınmasının ardından, Huawei kullanıcılarının Google ürünlerine olan erişimini askıya aldığını duyurmuştu.

YORUMLAR 42
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Demekki japon diye bildiğimiz panasonicde siyonist kafir iblis yahudilere ve itleri kafir abdye çalışıyor.
    Cevapla
  • Ali norge 4 yıl önce Şikayet Et
    Huawei çok iyi çok ucuz 3 yıldır kullanıyorum şahane ABD kıskanıyor.. Almayın amerikan mallık Amerika dünyada Müslüman ülkerde İslami yok ediyor
    Cevapla
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne iPhone ne Huawei inadına Vestel,general Mobile,Casper...bu yorumda Vestel venusle yazılıyor.
    Cevapla
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Huawei haberine ABDye inat Huawei ile yorum yazma keyfi
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    yahudi lerin dünya ticaretiyle nasıl oynadıklarını hep birlikte görüyoruz demekki bu olaydan ders çıkarıp YERLİ ve MİLLİ hamlelerimizi gerçekleştirmemiz lazım yahudi malların dan daha kaliteli mallar üretmemiz lazım yoksa herşey onların istedikleri gibi olmaya mahkumdur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle