İmzalar atıldı! Ukrayna ordusuna Türk gözü

ASELSAN, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin envanterindeki anti-tank füze sistemlerinde termal nişangah olarak kullanılmak üzere, 'dörtgöz-S termal kameralar' ile haberleşme ihtiyacı kapsamında 'askeri telsiz' satacak. ASELSAN ve Ukrayna Ordusu arasındaki savunma alanındaki işbirliğine yönelik sözleşmeler İDEF-19'da imzalandı.

İmzalar atıldı! Ukrayna ordusuna Türk gözü
İmzalar atıldı! Ukrayna ordusuna Türk gözü
GİRİŞ 02.05.2019 14:43 GÜNCELLEME 02.05.2019 14:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TÜYAP'ta düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nın (İDEF-19) ikinci günü, savunma sanayisini güçlendirecek işbirliği anlaşmalarıyla devam ediyor. Bu kapsamda Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin haberleşme ihtiyacının karşılanması amacıyla, ASELSAN ve Ukrayna devlet kuruluşu Spets Techno Export (STE) arasında 'Yazılım Tabanlı Askeri Telsiz' ve anti tank füze sistemi için ASELSAN ürünü Dörtgöz Termal Kamera Tedariki sözleşmeleri imzalandı.

 

 

"PROJENİN BAŞARIYLA SONUÇLANMASINI BEKLİYORUZ"

Sözleşme, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, STE Genel Müdürü Vladyslav Belbas ve ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün ve Genel Müdür Yardımcısı Osman Devrim Fidancı tarafından imzalandı. Törende konuşan Demir, imzalanan sözleşmelerin iş birliklerine yol açması temennisiyle projenin başarıyla sonuçlanmasını beklediğini ifade etti.

 

 

YORUMLAR 1
  • SIFIR3 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim işte böyle dışarıya açılın, üretim yapın, savunma sanayimizi güçlendirin,ne lüzum var gereksiz işlerle uğraşmaya,bir mayıs resmi tatil edip kutlamalar falan yapıp ülkenin milli servetlerini israf etmeye bu yüzden kazalara ve can kaybına sebep olmak,o gün çalışmak zorunda olanlara ek mesai ücreti falan vererek bütçemizi israf ve talan etmek doğru değil,bu bir mayıs resmi tatil olmaktan kaldırılsın yetkililere sesleniyorum.
    Cevapla