İstanbul Havalimanı'ndaki taksicilere İngilizce şartı

Bazı taksilerin turistleri dolaştırarak yüzlerce lira ödeme yapmasının önüne geçilecek.

GİRİŞ 07.04.2019 11:23 GÜNCELLEME 07.04.2019 11:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemi gerçekleşti. Asya, Avrupa ve Orta Doğu'nun kesiştiği noktada önemli bir merkezi olan İstanbul Havalimanı, dünyanın en önemli havacılık merkezlerinden biri olarak büyük bir uçuş ağının merkezi olacak.

 

 

İstanbul Havalimanı'na ulaşım birçok ulaşım araçları ile sağlanabilecek. O ulaşım araçlarından biri de tabii ki taksiler.

Bazı taksicilerin turistlerle yaşadığı problemlerin önüne geçilmesi için önlemler alındı.

 

 

TURİST DERDİNİ ANLATABİLECEK

İstanbul Havalimanı'nda görev yapan taksicilere İngilizce öğrenme zorunluluğu getiriliyor. Böylece turistler gidecekleri adresi taksicilere rahatça anlatacak, kafa karışıklığı olmayacak.

NAVİGASYONLA YOL SEÇİMİ

Ayrıca turistlerin gereğinden fazla dolaştırılarak, taksilere yüksek fiyat ödemesinin önüne geçilmesi için navigasyondan güzergah sunma zorunluluğu getirildi. Turistler gitmek istediği güzergahı kendisi belirleyecek.

YORUMLAR 11
  • Ali BULUT 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler İslamla ahlakla Allah korkusu ile çözülür o olmadığına göre çok sıkı takip ve çok ağır cezalar verilerek bir nebze azaltilabilir
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir uygulama. Belki çare olur. Denemek lazım. Hemen karşı çıkmamak lazım..
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Mavi turkuaz güzel sarı tamamen kalksın bütün ülkede artık bazi sitandartları bizim belitmemizin zamanı geldi ...coni ve hanzami uyacağiz yetti.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Taksilerin dolandırması için turist olmaya gerek yok yerliyi dolandırmıyormuki.
    Cevapla
  • Emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla ne yaparsaniz yapin bende bu taksici cemiyetinin icinde bulundum 4 sene kadar basa ancak verilecek yuksek cezalarla basa cikabilirsin pilaka sahibi ne yapsin adam ekmek veriyor sofer terbiyesizlik yaparsa pilaka sahibi pesindemi gezsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle