Bakan Albayrak reform paketini açıklayacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı (YEP) kapsamında ortaya konulan hedefler doğrultusunda hayata geçirilecek reform paketini kamuoyuna duyuracak.

Bakan Albayrak reform paketini açıklayacak
Bakan Albayrak reform paketini açıklayacak
GİRİŞ 07.04.2019 10:46 GÜNCELLEME 07.04.2019 11:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Bakan Albayrak söz konusu reform paketini 10 Nisan Çarşamba günü düzenleyeceği basın toplantısıyla paylaşacak. 

 

 

Albayrak, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, büyüme, enflasyon, bankacılık başta olmak üzere tüm alanlarda atılacak adımları içeren genel çerçeveye ilişkin açıklamalarda bulunacaklarını belirtmişti.

YORUMLAR 10
  • mehmet avgın 5 yıl önce Şikayet Et
    yiğiniz içiniz israf etmeyiniz ayetini tatbik ederseniz programa gerek yok
    Cevapla
  • Anlayana 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm ücretler yarıya düşürülüp tüm milletvekili,Bakan,Başkan maaşları ve makam araçları ve giderleri sıfırlanmalı bu sıkışıklıktan kurtuluncaya kadar. Ondan sonra sıkı takip ile tarım ve hayvancılık ile uğraşanlara mazot gelişine verilmeli.Yerli savunma sanayi desteği arttırılmalı. Meslek öğreniminin önü gerçekçi olarak açılmalı.İnsan hakları,demokrasi,hukuk kavramları tam olarak uygulanmalı.Ülkemizde Eğitim ve Adalet Sistemleri oturur ise 20-25 sene sonra kimse bizi tutamaz.
    Cevapla
  • Unutmadik 5 yıl önce Şikayet Et
    Maliye bakanı anavatan maliye bakanlarında daha iyi yaşar okuyan çalışma bakanıydı ne yaptı hiç çıkıp birde ahkam kesiyor
    Cevapla
  • Mısafır 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanımdan şu bankaların pıyasayı ratlamasıdır 2018de bıtun kucuk esnafların bır cogu calısan ınsanlar 2018 kucuk esnafın oıumuydu ayakta kalmak ıcın her yolu deneyen bır turlu cıkıs yolu bulamayanlarla dolu actıgınız kıredı dılımlerınden coguna zorluklar cıkarıp paranın aktarılmadıgını bahane ederek kulanım yaptırmadılar sız kucuk kobılere yardım amaclı cıkardıgınız kıredıyı hep buyuk lımıtılı kulananların yuzunden kulandırmadılar saygılarımla
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Polislere müjde verecek demekki ☺️
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle