Yavuz Sultan Selim ile Osmangazi bağlandı

Başkan Erdoğan’ın dün Kocaeli’nde gerçekleştirdiği açılışla Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Osmangazi Köprüsü birbirine bağlandı. 1.9 milyar dolar yatırımla hayata geçen proje ile İstanbul’dan İzmir’e transit geçiş sağlanacak.

Yavuz Sultan Selim ile Osmangazi bağlandı
Yavuz Sultan Selim ile Osmangazi bağlandı
GİRİŞ 20.03.2019 09:19 GÜNCELLEME 20.03.2019 09:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4. bölümü dün Başkan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı törenle açıldı. 45 kilometrelik yolun trafiğe açılmasıyla hem Osmangazi Köprüsü üzerinden Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı hem de transit taşıt trafiğine hizmet eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Osmangazi Köprüsü’nün bağlantıları sağlanmış oldu. 

 

 

YORUMLAR 4
  • doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    yavuzsultandan başakşehire- mahmutbey 60 tl+akaryakıt olur mu ,bari paralı yol fiyatları düşse , sürümden kazanılsa, duada lazım
    Cevapla
  • YUSUF BAKTIR 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Bu hizmeti yapanlardan razı olsun çünkü zaman ve yakıt israfından bizleri kurtardılar emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.
    Cevapla
  • irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel hayırlı olsun.ama köprülerden kimse geçemiyor çok pahallı.köprüler boş diğer yollar yine dolu.sayın başkan bunu kimlere yaptı.köprü ve oto yolun fiyatları dörtde bire indirilmelidir .
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    köprü ücretleri çok çok pahalı. Buna bi çözüm bulunmalı. Bu aynı zamanda enflasyonu da tetikleyen bi durum. İstanbul dışı nakliye çok masraflı
    Cevapla