Trump'tan Halkbank talimatı

Paris’teki yemekte ABD Başkanı Trump ile PYD, Fırat’ın doğusu, Kaşıkçı cinayetinin yanı sıra Halkbank konusunu da konuştuğunu belirten Erdoğan, Trump’ın Halkbank konusunda “Bu işin bittiğini zannediyordum” dediğini aktardı

Trump'tan Halkbank talimatı
Trump'tan Halkbank talimatı
GİRİŞ 13.11.2018 07:07 GÜNCELLEME 13.11.2018 07:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yemekte yaptığı görüşmede Halkbank konusu da gündeme geldi.

 

 

TRUMP “NE KADAR UZADI” DEDİ

Halkbank konusu ile ilgili olarak telefon görüşmemizden sonra Sayın Trump, 24 saat içinde kendi ilgili bakanına, Hazine Maliye Bakanı’na talimatı verdi ve bakan da bizim Hazine ve Maliye Bakanımız Berat (Albayrak) Bey’i aradı. Bu konunun halli ile ilgili olarak neler yapılabileceği konusunu görüştüler. Fakat daha sonra farklı bir gelişme olunca, bunun üzerine arkadaşlar Sayın Pompeo ile görüşmeyi yaptı. Görüşmeyi Dışişleri Bakanımız Mevlüt Bey yaptı. Pompeo da konuyu takip etti. Washington’dan New York’a kaydırılması söz konusuydu. Ben dün akşam (yemekte) söyleyince Trump, ‘Döner dönmez talimatı vereceğim; Hazine ve Maliye Bakanıma bizzat konunun takibi için talimat vereceğim’ dedi. ‘Bu işi takibini isteyeceğim, ben bu işin bittiğini zannediyorum. Niye bu kadar uzadı?’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR 12
  • turumpet 5 yıl önce Şikayet Et
    olayi cikartan sensin niye uzadi diyen sensin dingil alaymi ediyon lan...
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump-et sana kalsa menbiçte bitmişti... hala bi cacik yok...
    Cevapla
  • Mukan KAHAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların Allah bir dediğinden başka lafına güvenilmez.
    Cevapla
  • kerim01 5 yıl önce Şikayet Et
    vah vah bunak bu ya halkbanktan haberi yok. çünkü o yönetmiyor ülkeyi..
    Cevapla
  • Hasan Hüsnü 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Halkbank'a destek vermeli. Özel sektör bankalarındaki hesaplarımızı ve kredi kartlarımızı kapattırarak Halkbank ve Vakıfbank'a geçmek ülkemiz için çok faydalı olacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle