ASELSAN'dan Ukrayna hamlesi! Anlaşma sağlandı

ASELSAN'ın askeri telsiz ve iç konuşma sistemlerinin Ukrayna'da üretilmesi için anlaşmaya varıldı.

ASELSAN'dan Ukrayna hamlesi! Anlaşma sağlandı
ASELSAN'dan Ukrayna hamlesi! Anlaşma sağlandı
GİRİŞ 09.10.2018 16:37 GÜNCELLEME 09.10.2018 16:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ASELSAN ve Ukrayna STE firması arasında ASELSAN askeri telsiz ve iç konuşma sistemlerinin Ukrayna'da üretilmesi için mutabakat muhtırası imzalandı.

ASELSAN'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen Arms&Security Fuarı'na katıldı. Fuarda, şirketin, radar sistemleri, askeri ve profesyonel telsiz ailesi, elektro optik sistemler ve uzaktan komutalı silah sistemleri sergilendi.

Telsiz üretimine yönelik mutabakat muhtırası ise ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün ve STE Genel Direktör Vekili Vladislav Belbas tarafından imzalandı.

Bu yıl 15'incisi düzenlenen fuarda, çok sayıda üst düzey konuk ASELSAN standında ağırlandı ve şirketin imkan ve kabiliyetleri hakkında bilgilendirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • aziz yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    iş ortaklarımıza bak!! maşallah diyenler..ukraynaya gittinizmi!Allah aşkına ukraynada teknolojimi var..sovyetlerden kalan var..ülke rezalet durumda..gençleri ab nin ihtiyarlarına bakıcılıga hizmetçiliğe gidiyor...!aselsan bu işleri koreli alman vs firmlarla yapsa ya...sena ile...hatta çinlilerle yapsın..ne bileyim onlarca firma var..
    Cevapla
  • Mühendis 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba siz Ukraynada gittiniz mi ? Ukrayna Sovyet Ülkesidir ve Askeri Alanda Gelişmiş Bir Ülkedir. Ukraynada Üretilen Silahlara Uçaklara ve Diğer Askeri Teçhizatlara Bakmanızı İsterim Saygılar.
    Cevapla
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    Masallah
    Cevapla