Balıkçılar gözlerine inanamadı! Tanesi 125 TL

Karadeniz'de nadir görülen ve balıkçılar tarafından avlanan 3 ve 5 kilogram ağırlığındaki torik balıklarının tanesi 100 ile 125 liradan satışa sunuldu

Balıkçılar gözlerine inanamadı! Tanesi 125 TL
Balıkçılar gözlerine inanamadı! Tanesi 125 TL
GİRİŞ 24.09.2018 15:25 GÜNCELLEME 24.09.2018 15:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

1 Eylül'de av yasağının sona ermesiyle Karadeniz'de balıkçıların avı sürüyor. Karadeniz'de nadir görülen torikler balıkçıların ağlarına takılmaya başladı. 3 ve 5 kilogram ağırlığındaki torikler tanesi 100 ile 125 lira arasında satışa sunuldu. 

 

 

Balıkçı Ahmet Gül, toriğin Karadeniz'de az miktarda avlanan bir balık türü olduğunu söyledi. Gül, "Balık sezonu güzel başladı ve güzel devam ediyor. 

Tezgahlarımız balık çeşitleriyle dolu. Palamut, mezgit ve istavrit avcılığı da iyi gidiyor. Torik de ağlara takılmaya başladı. Torikler az avlandığı için fiyatı yüksek. Buna rağmen vatandaşlar ilgi gösteriyor. İnşallah bundan sonra daha fazla avlanır da fiyatı da düşer. Vatandaşlar daha çok ilgi gösterir" dedi.

YORUMLAR 13
  • Musa Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Balığın ve tüm meyve sebzenin yazılımla kontrol ve kota getirilmeli. Örneğin meyvenın %40 ı çöpe gitmekte. Bunun için balık satıcıları o gün ne kadar satacaksa diyelim 100-150 adet arasında ise 90 adet verilmelidir. Balıklar devletin ortak bir soğutucun da saklanmalıdır. Dolayısıyla balıklar her gün israf olmadan vatandaşa sunulur. Balık fiyatları sabitlenir. Diyelim ki 10 TL . İsrafı en aza indirelim. Kotalı balık satışı. Balık satıcıları aç gözlülük yapıp fazla alıp heba etmemelidir.
    Cevapla
  • sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    100 ile 125 lira bu ne ya ALLAH'tan korkun
    Cevapla
  • Barbo 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurutmayın palamudu da torik olsun.
    Cevapla
  • Veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok biz kurutup turșu yapaz. Torik swnin olsun
    Cevapla
  • hfugu 5 yıl önce Şikayet Et
    kuruttunuz karadenizi kuruttunuz, 40 ton balık ne demek lan bir seferde....
    Cevapla
  • Sus 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek lan. Sen söyle
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne anlarsin bu ișlerden suss. 40 ton neki 80 milyon soydașlarimi, +5 milyon bedavaci suriyeliler ile birlikte,
    Cevapla
  • Elif 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz garip bir ülkeyiz vesselam, Vatanimizin 3 tarafi denizle çevrili olmasina raģmen hayatinda hiç balik yiyemeyen insanlarimiz var ,fiyatindan dolayi. Bu yorumu okuyan bazilari bunun aksini anlatmaya gayret gösterirler ,ama nafile,.3 tarafi çevrili ülkeler ile mukayese yapilirsa en pahali balik bizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle