Dövizle kiralamaya yeni düzenleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla dövizle kiraya yeni düzenleme geliyor. Erdoğan'ın talimatı ile AK Parti grubu teklif hazırlayacak.

Dövizle kiralamaya yeni düzenleme
Dövizle kiralamaya yeni düzenleme
GİRİŞ 12.09.2018 16:26 GÜNCELLEME 13.09.2018 06:10
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

 Başkan Erdoğan, düzenleme için AK Parti'ye talimat verdi. Hazırlanacak teklif 1 Ekim'de yeni yasama yılının başlamasının ardından gündeme gelecek ilk düzenlemelerden biri olacak.

DÜZENLEMENİN AYRINTILARI

 

Borçlar kanununda bir değişikliğe gidilecek ve bundan sonra kira sözleşmeleri dövizle yapılamayacak. Teklif yasalaşırsa, AVM'lerde sadece Türk Lirası ile kiralama işlemi yapılabilecek.

KAYNAK: AHABER
YORUMLAR 55
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ne farkeder işyer isahipleri bu sefer doalr üzerinden hesap yapar bu çözüm değil belki bir nebze ama marketler dentleniyor diye manşet atılmış bir kaç markete girilmişti allah aşkına ne değişti neyin fiaytı düştü her şey aynı milletin kazancı zaten yetmiyordu köle gibi çalışıyoruz 65 lira gelen elektrik 100 lira oldu tüp keze öğle 80 lira idi 95 lira şimdi gıda ürünlerini saymıyorum bile yani artık haber okumakrtan midem bulşanıyor çünkü haberlerde söylenlerle gerçek hayat aynı değil
    Cevapla
  • Bravo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bravo reis
    Cevapla
  • Hüdavendigar 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis doları ve euroyu yasakla ,sizden bunu bekliyoruz
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    gecikmiş bir karar yinede işe yarar.
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    tabı canım, avm lerde bulunan 3 - 5 tane yerlı gerı kalan yabancı markaların tl ıle kazanıp dovız le odemesı zor olur bu sartlarda, ama tl ıle kazanıp , dolara gore akar yakıt tuketıyoruz, tl ıle kazanıp dovızle komur yakıyoruz, tl ıle kazanıp ne varsa alıp yıyor ıcıyor bınıyoruz, bence kaldırılmasın dovız ıle kıra, abeslık olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle