Bakan Albayrak'tan sürpriz görüşme!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bugün akademisyenlerimiz ve ekonomistlerimiz ile ekonomi alanında hayata geçirmemiz gereken politikalara ilişkin verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik" dedi.

Bakan Albayrak'tan sürpriz görüşme!
Bakan Albayrak'tan sürpriz görüşme!
GİRİŞ 23.07.2018 16:32 GÜNCELLEME 23.07.2018 16:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün akademisyenlerimiz ve ekonomistlerimiz ile ekonomi alanında hayata geçirmemiz gereken politikalara ilişkin verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Bu gibi toplantıları düzenli hale getirerek her kesimden alacağımız katkılar ile yol haritamızı ortaya çıkaracağız" ifadesini kullandı. 

YORUMLAR 6
  • murtaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu aralar reisimizi göremiyoruz, hayırdır.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence faizlerde indirime gidilmeli. Yüksek faiz ile üretim yapılamaz. Yüksek faizin kötü sonuçları olur. Dolar kısa zamanda sabitlenmelidir.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi bu kadar sıkıntılı iken keşke Mehmet ŞİMŞEK gibi tecrübeli bir kişi gelse idi. Sayın ALBAYRAK ta akademisyenlerin ve tarafsız kişilerin görüşlerini dikkate alır. Yoksa siyasi çevre etkileri ile alacağı kararlar ekonomiyi zora sokabilir. Sayın Bakana başarılar diliyoruz. İnşallah Türkiye bu sıkıntıları atlatıp ekonomik olarak daha rahat bir döneme erecektir. Sıkı ve siyasi müdahalenin az olacağı bir para politikası tabi vatandaşı ezmeden ve bunaltmadan el ele verilerek bunları atlatacağız hep beraber . Yunanistanı batmaktan AB kurtardı. Ama bizim bizden başka dostumuz yok
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarına politika faizi %20nin üzerine çıkar ise şaşırmam, faiz indirimi yapılırsa da şaşırmam. İlki akademisyenlerin önereceği ve en azından %21 olması gereken politka faizi doların yükselişini durdurmak içindir. Faiz indirimi ise ihracatı artırmak için paramızın değerinin düşürülmesi amacı ile yapılması gerekendir. İki seçeneğinde + ve - leri var.
    Cevapla
  • Avşar 5 yıl önce Şikayet Et
    konusunda uzman kişilere danışmak en iyisi. bürokrasiden uzak olanlar piyasayı daha iyi görebilirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle