Türkiye son 16 yılda 3,5 kat büyüdü

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Gazikent Spor Salonu’nda düzenlenen "Gençlik Sofrası" iftar programına katıldı.

Türkiye son 16 yılda 3,5 kat büyüdü
Türkiye son 16 yılda 3,5 kat büyüdü
GİRİŞ 03.06.2018 06:13 GÜNCELLEME 03.06.2018 06:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Gül, konuşmasında hükumetin kente yaptığı yatırımlardan bahsetmesinin yanı sıra Türkiye’nin son 16 yılda 3,5 kat büyüdüğünü ifade etti. Sporun ülke için önemini vurgulayan Gül, "Türkiye dünyanın yıldızı bir ülkedir. Son 16 yılda ülkemiz 3,5 kat daha büyüdü. Dünyada birçok ülke ekonomik kriz ile boğuşurken Türkiye büyümeye gelişmeye devam ediyor " dedi.

Türkiye'nin özellikle son yıllarda spor alanında ciddi başarılar elde ettiğini ifade eden Gül, "Gençlerimize çok önem veriyoruz. Bu yeni sistem ile birlikte milletvekili olabilecek, belediye başkanı olabilecek. Yani, şehrimizi ülkemizi gençler yönetecek. Ülkemizi gençler güzelleştirecek. Bunun önünü biz açtık devamını siz getirin. İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet 21 yaşındaydı. Sizler onların torunlarısınız. Yarınımız daha güzel olacak" diye konuştu.

Öte yandan Adalet Bakanı Gül, konuşmasının sonunda halterde 69 kiloda Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Ahmet Turan Okyay'a plaket verdi.

YORUMLAR 1
  • Ali Sarı 5 yıl önce Şikayet Et
    80 yıl boyunca batı ülkelerin kuyruğu gibi dolandık. Ellerini ayaklarını öptük , yeterki 5 kuruş borç versinler. Halk yeter dedikçe üzerlerine askeri darbeleri gönderdiler. Türk / Kürt sorunu çıkardılar. Ekonomi krizler . Bugün git yarın gelmeler. Hastane kuyruklar. 50 Yıl AB kapısında bekletmeler. Gezi olay. AKP 2003 de geldi Erdoğan milletin gözlerini açtı. Otoyollar, hızlı trenler, hastaneler, havaalanları, yerli üretimler, milli üretim, çılğın projeler, yerli silah. Milli Otomobil. Batı ülkeleri eski Türkiye’yi istiyor . Erdoğan gitsin CHP gelsin istiyorlar. Saf CHP liler de sanıyorlar ki batı ülkeleri kendilerini çok seviyor, halbuki kulanıyorlar.
    Cevapla