Bir banka daha faizleri indirdi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı konut kredisi kampanyası ile faizlerini yüzde 0,99’a kadar düşürdü. Bankadan yapılan açıklamaya göre, banka, ilk defa ev sahibi olacak müşterileri için 60 aya kadar vadede yüzde 0,99 olarak belirledi.

Bir banka daha faizleri indirdi
Bir banka daha faizleri indirdi
GİRİŞ 14.05.2018 14:20 GÜNCELLEME 14.05.2018 14:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı konut kredisi kampanyası ile faizlerini yüzde 0,99’a kadar düşürdü. Bankadan yapılan açıklamaya göre, ilk defa ev sahibi olacak müşterileri için konut faiz oranı 60 aya kadar vadede yüzde 0,99 olarak belirledi.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi şunları söyledi: “TEB olarak ekonominin lokomotif sektörlerinden olan inşaat sektörüne hareket kazandıracak ivmeyi, konut kredilerindeki avantajlı kampanyamız ile sağlamayı hedefliyoruz. Bizim için müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre en uygun çözümü üretmek çok önemli. Konut kredisi kampanyamızla ilk kez ev sahibi olacak müşterilerimize 60 aya kadar vadede yüzde 0.99 faiz oranı vererek, en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri olduk.”

SAYI YEDİYE YÜKSELDİ

İlk olarak Ziraat Bankası'nın başlattığı faiz indirimlerine daha sonra Halkbank, VakıfBank, Şekerbank, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım dahil olmuştu. TEB'in faiz indirim kararı ile bu yönde adım atan banka sayısı yediye yükselmiş oldu.

YORUMLAR 10
  • cahit57 5 yıl önce Şikayet Et
    60 ay çok az.120 ay neden vermezler ki.
    Cevapla
  • diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH kimseyi bu bankaların eline düşürmesin
    Cevapla
  • garib 5 yıl önce Şikayet Et
    niye FAİZ? emlakçılık gibi bir sistem getirseler şu bankacılar da bu milleti FAİZden kurtarsalar.
    Cevapla
  • yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    0,01 daha indirememiş cimriler
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    Teb olumlu bir banka,eskiden emekli aylığım Garanti de idi,bir kere kredi borcu ödemesini aksattım,hemen kredi kullanamaz blokesi koymuşlardı,borcumu kapattığım halde,tekrar kredi kullandırmadılar. ama Teb e gidince hiç bir zorlukla karşılaşmadan sorunumu giderdiler,emekli maaşımı Teb e taşıdım,uygulamalarından memnunum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle