İBB'nin Kariyer Eğitim Günleri başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri'nde 26. dönem yarın ('21 Nisan) başlıyor.

İBB'nin Kariyer Eğitim Günleri başlıyor
İBB'nin Kariyer Eğitim Günleri başlıyor
GİRİŞ 25.04.2018 14:31 GÜNCELLEME 25.04.2018 14:31

Eğitimler 13 Mayıs Pazar günü düzenlenecek final programıyla sona erecek. Programın final  konuğu ise Türkiye'deki başarılarının yanında Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun oynadığı reklam filmini yöneterek  dünyaya açılan Ümmiye Koçak olacak. 

26. Kariyer Eğitim Günleri Anadolu Yakası'nda Kadıköy İBB 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi'nde, Avrupa Yakasında ise Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde saat:14:00'da eş zamanlı olarak başlayacak. 

Üç haftalık eğitimlerin ardından final programıyla tamamlanacak olan Kariyer Eğitim Günleri'nde ilk hafta  Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri konusu ile Kariyer Uzmanı Haluk Tatar, Kişisel Pazarlama başlıklı sunumu ile Ertuğrul Müyesseroğlu, İş Hayatında Başarı Adımları ile Mucit ve Eczacı Ataman Özbay, Kariyer Planlaması ve Sınavlar konusunda Eğitim Uzmanı ve Yaşam Koçu Kadir Koç ile Araştırmacı ve Gazeteci Abdurrahman Uzun'un Sosyal Medya ve Algı Yönetimi konusunda yapacağı sunumlarla başlayacak.


 
Eğitimlerin finali ise 13 Mayıs Pazar günü İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda yapılacak. Programın final  konuğu ise kendi tiyatro grubunu kuran, Türkiye'deki yazarlık ve yönetmenlik tecrübelerinin yanı sıra Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun oynadığı reklam filmini yöneterek  dünyaya açılan Ümmiye Koçak olacak. Final programında Kariyer Eğitim Günleri'nin 26'ıncı dönemine katılan gençlere sertifikaları verilecek.