TSK personellerinin maaşlarına iyileştirme yapıldı

Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) subay, astsubay ve uzman erbaş maaşlarında iyileştirme yapıldı.

TSK personellerinin maaşlarına iyileştirme yapıldı
TSK personellerinin maaşlarına iyileştirme yapıldı
GİRİŞ 25.04.2018 11:17 GÜNCELLEME 25.04.2018 13:33
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre,  2018 Yılı Yan Ödeme Kararnamesi 18 Nisan'da onaylandı.

Buna göre, özlük haklarını Türk Silahlı Kuvvetleri Kanununa göre alan subay, astsubay ve uzman erbaşların maaşlarında 1 Ocak 2018'den geçerli olmak üzere aylık net 400 lira iyileştirme yapıldı.

 

Öte yandan mayın arama ve temizleme timlerinde görev yapanlarla komando, SAT/SAS gibi personelle ilgili de çeşitli konularda iyileştirmelerin yapıldığı öğrenildi

YORUMLAR 36
  • kimsesiz yaşar 6 yıl önce Şikayet Et
    helali hoş olsun, canını ülkesi ve milleti için tereddüt etmeden seve seve verebilecek yiğitlerimize. ailesi ve sevdikleriyle güle güle harcasınlar.
    Cevapla
  • şeref gümüş 6 yıl önce Şikayet Et
    Asker emeklilerine zam varmıj
    Cevapla
  • Güneş 6 yıl önce Şikayet Et
    Tsk da çalışan sivil memurlarda subay astsubay ve uzman cavus gibi terörün hedefinde oldu. Hatirlarsaniz merasim sokaktaki terör olayında bircok sivil arkadaşımiz sehit edildi. Sivil memurlar tsknin uvey evladi değil. Bugune kadar askerin tüm tedarik ihtiyaçları sivil memur eliyle gerceklestirildi bilhassa son donemde askerimiz firat kalkani ve zeytindali harekatında ihtiyaci olan silah arac sistem yiyecek yakacak ve giyim kusam malzemelerin tedariki, lojistik faaliyeti vb hizmetler sivil memurlar eliyle gerçekleştirilip bu operasyonlarda gerceklestirilen basari da sivil memurlarında payi vardir. Lutfen yetkililer sivil memurların mağduriyetine kulak versinler.
    Cevapla
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Helalı hoş olsun az bile güle güle harcasınlar
    Cevapla
  • İsyan 6 yıl önce Şikayet Et
    General rutbesendekilerine milletvekillerinin sağlık haklarinin aynısı verildi subay ve erbaşlara kadar askerlerde maaşlarında iyileştirme yapıldı ulan bu ülkeye 15 temmuzda Kim darbe yaptı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle