Güvenlik görevlisi için başvurular başladı

Heyecanla beklenen üçüncü havalimanına istihdam edilecek yaklaşık 3 bin 500 güvenlik görevlisi için başvurular bu ay itibarıyla başladı.

Güvenlik görevlisi için başvurular başladı
Güvenlik görevlisi için başvurular başladı
GİRİŞ 07.02.2018 10:38 GÜNCELLEME 07.02.2018 11:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İGA Güvenlik Hizmetleri AŞ tarafından İstanbul Yeni Havalimanı’nda istihdam edilecek yaklaşık 3 bin 500 güvenlik görevlisi için başvurular bu ay itibarıyla başladığı bildirildi.

ARANAN ÖZELLİKLER

 

Aranan özelliklerin başında özel güvenlik kimlik kartına sahip, tercihen 35 yaşından gün almamış ve vardiyalı çalışabilme şartları geliyor.

İGA’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Yeni Havalimanı, şu an 31 binin üzerinde çalışanın bulunduğu projede, 1 Şubat itibarıyla kariyer platformlarında yer alacak ilanlar aracılığıyla kadın ve erkekten oluşan yaklaşık 3 bin 500 güvenlik ekibi istihdam edilecek.

YORUMLAR 9
  • Adil 6 yıl önce Şikayet Et
    Emekliliğe gelince 65 çalışmaya gelince 35 arkadaş bu ne yaman çelişki.Allah rızası için kurumlardan emekli olup çalışanları ayırın enazından 1 maaşı var hiç geliri olmayan sgk eksiği olanları yaş sınırı aramaksızın işe alın artık.zaten güvenlikte çok genç olmanın önemi yok bir güvenlik olarak söylüyorum sağlık yerindeyse her yaşta yapılabilir bu iş.
    Cevapla
  • Yağmur 6 yıl önce Şikayet Et
    Silahlı Silahsız cinsi cibilliyeti yaşı şu boyu bu en az lise demekten vazgeçn artk sonuç olarak eğitimle adam olunmdğnı yaşla zeka gelşmdğni hepmz bilyrz kişinin kendini gelştrmsidr mühim olan kendi insanınızn önünü açın biraz olsn sonra iş çok iş çok evet ama zevk hobi olsn dye iş ilanı vermzsn iş çok saçmlktan ibaret herşy kimse hak ettiği yerde dğl bu ülkede bu gidşlede olmyck çalp çırpmdğmz adam satmdğmz içn bunun cezası işsiz kalmksa varsın oda olsn. Allah büyük
    Cevapla
  • Ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için şu lanet ülkede yaş sınırlaması denilen şu saçmalık kalsın artık.onemli olan verimli çalışmak diyen arkadaşa katılıyorum.nedir bu yaş meselesi ya 20 yaşında olsa ne 40 yaşında olsa ne 20 yaş iyi 35 yaş üstü kötü mü yani.onlar daha bilinçli sorumluluk sahibi olurlar.genelde emekli polis asker tercihi yapılırken yaş sorulmuyor nedense.biz 35 yaşından büyüğüz diye yaşamayalım mi.37 yaşında toprağa mi girelim.5 yıldır ögg olarak çalışıyorum yaşım tutmuyor diye alınmayacakmıyiz yani.biri bu vicdansizliga dur desin artık.
    Cevapla
  • alemdar 6 yıl önce Şikayet Et
    maas herhalde 1400 tl dir sanirimbaslangic cikiyor her sene
    Cevapla
  • alemdar 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupada yasa bakmiyorlar tabii yas onemli gece calismak zorluyor daha cok 50+ olanlari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle