Başbakan açıkladı! O ile de hızlı tren geliyor

Başbakan Binali Yıldırım, “15 yılda 5 milyar TL yatırım yapıldı. Nevşehir daha fazlasına layık” diyerek bir çok müjde verdi.

GİRİŞ 06.01.2018 15:46 GÜNCELLEME 06.01.2018 22:26
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım, “15 yıldır laf üstüne laf koyan değil taş üstüne taş koyan, dağ gibi sorunları çözerek hizmet üreten bir hükümetiz” ifadesinde bulunarak şunları söyledi: “15 yılda 5 milyar yatırım yaptık. Nevşehir daha fazlasına layık. Nevşehir ihracatı 15 yılda 7 milyon dolardan 52 milyon dolara ulaştı.

Bu güne kadar 20 sağlık tesisi yaptık ve hizmete aldık. Şimdi 100 yataklı ek bina yapacağız. Kozaklı’ya da bir hastane yapacağız. Bölgenin beklediği Kalaba-Seyfe sulamasını tamamlayacağız. Acıgöl’e bir meslek yüksek okulu açacağız. Ürgüp’e de güzel bir adliye binası yapacağız. Stadyumu da yenilenecek. Projeler hazır, inşallah onu da gerçekleştireceğiz. Dünyanın en büyük yeraltı şehrini de turizme kavuşturacağız.

Hacıbektaş ilçemizin kültür inanç turizminde hak ettiği yere taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız. Kılıçdaroğlu sen bu yolları yürüyerek gitmek istersen ömrün yetmez. 87 kilometreden 275 kilometrelik bölünmüş yol yaptık. Nevşehir-Niğde yolunu da en iyi şekilde yenileyerek bitireceğiz. Nevşehir-Ankara yolu da sıcak asfalt yapılacak.

BAŞBAKAN'DAN HIZLI TREN MÜJDESİ

Yeni ihale ettik. Niğde-Ankara otoyolu çalışmaya başladı. Şimdi de batı çevre yolunu yapacağız. Kapadokya havayolu AK Parti iktidarı öncesinde kapalıydı. Şimdi Nevşehir’in nüfusundan daha fazla 367 bin uçakla gelen oldu. Pistlerini yeniledik. Tuzköy havaalanına modern bir terminal yapacağız. Kayseri-Nevşehir hızlı tren hattının projeleri bu sene tamamlanacak.

Ak Parti’nin bayrak değişimi atletizmdeki bayrak yarışına benzemiyor. AK Parti’de bayrağı veren de konuşuyor bayrağı alan da koşuyor. AK Parti’de eski yeni yok. Ak Parti’de her zaman durmak yok yola devam."

YORUMLAR 42
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücreti devlet vermiyor beyler hamaset yapmak kolay 3 değil 5 de yaparım diyen olur önemli olan ülkenin şartlarına uyuyormu ona bakılılmalı. özel sektör 3 milyon işsizimiz var 2500 tl yaparsan bu işsiz sayısı 5 milyon olur sonuç ne olur onuda düşünün isterseniz Demirel gibi vadıda bizmi içtik deyip çıkacak siyaset Yok artık
    Cevapla
  • fgündoğdu 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanım, karadeniz bölgesinde nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve onlarca ilçe ye hızlı tren neden düşünmüyorsunuz da ulaşımı kolay yerlere öncelik verip o bölgelere hızlı trene öncelik veriyorsunuz.
    Cevapla
  • S.BABA 6 yıl önce Şikayet Et
    sen demişsin zaten ulaşımı kolay diye. karadeniz haliyle daha masraflı.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bir ak partıli olarak samımıyetımle dıyorum bu garıban halka haksızlık edıyorsunuz 2018 asgarı ucretı hakmı bu vefakar mıllete en az 2500 yapınkı yıllardır sızlerı yanlız bırakmayan halk bızlerıde unutmamış buyuklerımız desın saygılarımla
    Cevapla
  • yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    Balıkesir de Hızlı tren yok, uçak da Edremit Hava alanında Öğlen sonraları yani günübirlik Ankara'ya gidip gelemiyoruz, diyorlar.
    Cevapla
  • kit taşeron 6 yıl önce Şikayet Et
    hızlı tren gitse ne olur, 150 yıllık kamu kurumu taşeron yasası ile kamu sayılmadı ,personelleri taşeronun eline verildi komisyonculuk kalkacak taşeron kalmayacak sözde . Kit taşeron,emekli,asgari ücretli kimse memnun değil politikalardan 2019 akpartinin son yılı olacak gibi gözüküyor . Alileleriyle 2500000 kişi büyükşehirlerde vermeyecek birde bunların eş dost sayın mahlli idareler gitti diyebiliriz yazık ettiler.Herkes 3 maymuınu oynuyor .anca spor toto piyango bale ye kadro verilsin helal kurumlar ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle