Altın için müthiş tahmin! 2018'de fiyatlar...

Araştırma şirketi Metals Focus`un tahminine göre altın, 2018`de ortalama 1,400 dolar olacak.

Altın için müthiş tahmin! 2018'de fiyatlar...
Altın için müthiş tahmin! 2018'de fiyatlar...
GİRİŞ 04.10.2017 11:04 GÜNCELLEME 04.10.2017 11:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Araştırma şirketi Metals Focus'un Salı günü yayınladığı bir rapora göre makroekonomik zemin, değerli metal fiyatlarının 2018'deki seyri açısından pozitif.

Metals Focus'a göre bu görüşün bir parçası olarak para politikalarının genişlemeci kalması önemli ve altın, bu koşullardan esas faydayı sağlayacak meta olacak. Bununla birlikte gümüş, ve kısmen platin de bir miktar olumlu etkilenebilir.

Kurumun tahminlerine göre altın fiyatları 2018 yılında ortalama ons başına 1,400 dolar olacak. Gümüşün ise 2018 yılında ortalama fiyatı 20.60 dolar olacak.

YORUMLAR 6
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Altindan kim zarar etmis kardes. Paran varsa al derim. Bu adamlar altini neden halktan almak istiyor zannedersin. Para etmese toplarlarmi. Bence altin alinir ancak cok zor gunlerde satilir.
    Cevapla
  • Meti Tetik 6 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomist değilim ama, içinde yaşıyorum 80 senedir: hükümetler gerçek enflasyonu deklare etmezler. Gerçeği %25-35 arasındadır. Hiç şenliklerde, cambazhanelerde "üç kağıt açanları" seyrettiniz mi? Altını kaptırırsınız sonunda benim gibi bir karton Marllboro alırsınız. Limanlara, yaylalara kadar satan idarecilere tedbirli olunmalıdır. Sevgiler.
    Cevapla
  • Meti Tetik 6 yıl önce Şikayet Et
    Yastık altındaki altınını, kağıt parçası ile değiştirenlerin bir daha altınlarının sadece medyada resmini göreceğine bahse girerim. Ben, (1960'da nikah yüzüğü) (1970-80'lerde tasarruf bonosu ve banker soygununu) (1980-90'lardaki konut fonu kesintilerini) görüp geçirmiş biri olarak bahse girerim. Hiç unutmam 1969'da 10 yıllık 30 bin lira kapasiteli hayat sigortası yaptırmıştım; 10 yıl sonra ölmedim. Sigorta geri ödeme yaptı. O tarihte bir karton Marlboro sigarası almıştım.
    Cevapla
  • Alp 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin yastık altında ki altınları ekonomiye kazandırmak için yaptığı projeyi baltalamak için yapılmış provakatif bir yorum. Banker Kastelli ve özel bankalardan yediginiz kazıkları devlete maletmeye çalışmayın.
    Cevapla
  • vatantaş 6 yıl önce Şikayet Et
    ons yükselirse dolar iner bizim için düşüş olur bilen bilirde bilmeyen varsa diyim dedim bence bu kadar yükselmeside mümkün değil savaş beklentisi demek ons bu seviyleri
    Cevapla
  • kütahya 6 yıl önce Şikayet Et
    biraz daha aciklayici anlat bakalim kardes yatırım icin altin alalim almayalım mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle