Flaş iddia! Rusya S-400'ler verecek ama...

Rusya'nın S-400'lerle ilgili Türkiye'den kaparo aldığının doğrulanmasının ardından Rusya'nın teknoloji transferine yanaşmadığı iddia edildi.

GİRİŞ 02.10.2017 14:05 GÜNCELLEME 02.10.2017 14:21
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Türkiye'ye göndereceği S-400 hava savunma sistemleri için ön ödeme aldığı belirtildi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in askeri ve teknik işbirliğinden sorumlu olan yardımcısı Vladimir Kojin, Türkiye'ye gönderilecek S-400 hava savunma sistemleri için ön ödeme alındığını söyledi.

Kojin, bu sistemlerin Türkiye'ye ne zaman sevk edileceğini ise henüz açıklamayacağını belirtti. Diğer taraftan kapora ya da anlaşmanın maliyetine ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

TürkRus sitesinin İzvestiya'dan aktardığı habere göre, Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin sadece hazır S-400 füze sistemi komplekslerinin sevkiyatları üzerinde anlaştığını, füze üretim teknolojisinin sağlanmasının gündemde olmadığını söyledi..

Kojin, ''Hazır füze sistemlerinin Türkiye'ye sevkiyatları konusunda uzlaşmaya varıldı, ancak S-400'lerin teknolojilerin paylaşılması söz konusu değildir'' dedi.

YORUMLAR 153
  • bir garip yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    önce alamazssınız diyorlardı şimdi yok neymiş teknoloji transferiymiş alamazssınız diyorlar diyenler belli malum .. türkiye rusya ve çin geleceğin lider ülkeleri olacaklar
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Elektronik anlamda türkiye Rusyadan iyi çözeriz onları biz
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Guclu olmak istiyorsak savunma silahlarımız yerli Olmalı özellikle savaş uçağı, deniz altı, ve uzun menzilli füze ve savunma sistemleri mutlaka yerli Olmalı !!!
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    haber doğruysa s400 almaya gerek yok çünkü rusyadan izinsiz ve uydu aracılığıyla savunma sistemini etkisizleştirir,kendimiz yapıyoruz zaten,,tabi zaman lazım,okadar parayı boşuna harcamıyalım
    Cevapla
  • Sezer 6 yıl önce Şikayet Et
    F 16 nın da yazılımını vermemişlerdi ben mühendislerimize güveniyorum içim rahat çözerler onu evvel allah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle