Ülker dünya devine talip olmaya hazırlanıyor

Yıldız Holding'e bağlı Pladis, Nestle'nin ABD'deki atıştırmalık varlıkları için teklif vermeyi değerlendiriyor

Ülker dünya devine talip olmaya hazırlanıyor
Ülker dünya devine talip olmaya hazırlanıyor
GİRİŞ 22.09.2017 17:42 GÜNCELLEME 22.09.2017 23:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yıldız Holding'e bağlı olan Pladis, uluslararası büyüme planları kapsamında Nestle'nin 2 milyar dolar değerindeki ABD'deki atıştırmalık sektörü varlıklarını satın almak için teklif vermeyi değerlendiriyor.

"NESTLE'NİN VARLIKLARINI İNCELİYORUZ"

Pladis CEO'su Cem Karakaş "Nestle'nin ABD'deki atıştırmalık sektörü varlıklarını inceliyoruz" dedi.

Nestle'nin ABD atıştırmalık varlıkları arasında Butterfinger, Crunch ve 100 Grand gibi kitlesel pazarlara hitap eden markalar bulunuyor.

Pladis'in bu teklifi, kitlesel markalardan daha iyi performans gösteren üst gelir grubunu hedefleyen stratejisinde değişiklik olduğuna işaret ediyor.

YORUMLAR 7
  • HAŞMET 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkeri inançlı müslüman sanırdım ..biz müslümanlar ne kadar çok aldanıyoruz hemen kanıyoruz.. işte bizleri uyutmuş kandırmış ve sayemizde köşeyi dönmüş bir aydın doğanvari grup tipe baksanıza türke bile benzemiyor
    Cevapla
  • birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika pazarı tehlikeli bence. Türkiye'ye kızar, rüşvet vermezsin kızar gelir sana eften püften cezayı yapıştırır. Belini doğrultamazsın.
    Cevapla
  • Nvn 6 yıl önce Şikayet Et
    Sabri Ülker'e Mevlam rahmet eylesin , iyi bir müslüman , merhametli ve yardımsever bir şahsiyetti, şimdikiler ise ; boş bir tabloya binlerce dolar vermekle anılacaklar maalesef.
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah mısında iyibimüslüman diyon kabir sorgusunda yanındamıydın
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Alıyoda o ürünler türkiye piyayasında neden yok aynı ürünlerle devam madem aldım burdada sür piyasaya yılların eski ürünleri var aynı tas aynı mandıra devam
    Cevapla
  • Bir dost 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla bu adam her yeri alıyo, iyi de, ülker biskevütler bozuldu, eskisi gibi eyi değil. şok marketler de tın tın nanay. Kendi bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle