Kılıçdaroğlu'na bir tepki de onlardan

Kılıçdaroğlu'nun Alman medyasına yaptığı açıklamalara turizmcilerden sert tepki geldi

GİRİŞ 09.08.2017 08:46 GÜNCELLEME 09.08.2017 12:18
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman medyasında yaptığı "Türkiye'de can ve mal güvenliği yok" açıklamasına turizmciler, siyasiler ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) sert tepki gösterdi.

Turizmciler CHP'nin sektöre balta vurduğunu, ekmekleriyle oynadığını belirtti. MÜSİAD Antalya Şubesi Turizm Komisyon Başkanı Mustafa Cephanecioğlu, "Bu açıklamalar turizm vesilesi ile ülke ekonomisine balta vuruyor. Zaten terör örgütlerinin sözcülüğünü üstlenen bir zihniyetten de başka bir şey beklenemez" dedi.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler ise "Kılıçdaroğlu bu ülkeye döviz getiren turizm sektörünün önünü tıkayan açıklamalar yaptı. Söylediği bu laflar ile Türk turizmcisine balta vuruyor. Ekmeğimize el uzatıyor" diye konuştu.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı da "Her şehrimiz en az Berlin, Paris ve Londra kadar güvenlidir. Güvenlikle ilgili algı operasyonları turizme zarar veriyor" değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 46
  • asil 6 yıl önce Şikayet Et
    acilen bir DR. görünmeli
    Cevapla
  • muş li 6 yıl önce Şikayet Et
    bodrum marmaris fethiye daha birçok turizm otelleri neden tepki vermiyonuz yoksa oy verdiğiniz sizi bile karalar diye gıkınız çıkmaz
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: bu kişi , dünyasınıda, ahiretinide helak etmiş. kendi düşen ağlamaz.
    Cevapla
  • ALPKAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişi yüce divana gönderilmelidir! Bu bir değil, iki değil, üç değil. Demekki gizli planı vardır ve karanlık dış bağlantıları vardır.
    Cevapla
  • mardini 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm turizimciler ve tüm vatandaşalr kılıçdaroğlu hakında tazminat davası açmaya davet ediyorum. savcılar da vatana ihanettn dava açmalı. bu vatana millete açık açık ihanettitr. laneetiyoruım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle