3 ülke anlaştı! Türkiye'yi yakından ilgilendiriyor

Rus gazının Yunanistan ve İtalya'ya gönderilmesi konusunda üç ülke iş birliği protokolü imzaladı. Anlaşmaya göre, Rus gazının bu ülkelere Türkiye üzerinden aktarılması planlanıyor.

3 ülke anlaştı! Türkiye'yi yakından ilgilendiriyor
3 ülke anlaştı! Türkiye'yi yakından ilgilendiriyor
GİRİŞ 02.06.2017 17:18 GÜNCELLEME 02.06.2017 18:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rus Gazprom, İtalyan Edison ve Yunan DEPA enerji şirketleri, Rus gazının Türkiye üzerinden Yunanistan ve İtalya'ya gönderilmesi konusunda iş birliği protokolü imzaladı.

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında düzenlenen imza törenine Gazprom İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, DEPA Üst Yöneticisi Theodoros Kiçakos ve Edison Üst Yöneticisi Mark Benayoun katıldı.

Söz konusu protokolle, Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Avrupa'ya doğalgaz tedarik edecek ikinci hattı ile Türkiye-Yunanistan-İtalya Doğalgaz Boru Hattı ve Avrupa Poseidon Boru Hattı Projelerinin desteklenmesi hedefleniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Al bunu al 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne mı kazanacağız çıkarları bittiklqri an askıya alacaklar sorun üstüne sorun cikartacaklar
    Cevapla
  • Mithat 6 yıl önce Şikayet Et
    Taşıma ve işletme parası alacağız. Gerekirse biz de depolayıp satabileceğiz
    Cevapla
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah canım ülkem yer yüzünün en değerli topraklarından biride sensin ama senin üstünde yaşamayı hak etmeyen nice haksızlar var
    Cevapla
  • Nurgül 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar katılıyorum. Dünyanın en güzel ve bereketli ülkesi bizim ülkemiz.ama gelin görün ki yöneticilerimiz bile zeytin ağaçlarımıza gözlerini dikmiş durumdalar. Dünyanın hiçbir ülkesi bizler kadar hoyrat değil.
    Cevapla
  • abece 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz bundan ne kazanacağız? Bilen varsa açıklayabilir mi?
    Cevapla