Ülker'den tepki çeken reklam için açıklama

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, sosyal medyada yoğun tepki çeken Ülker'in yeni reklam filmi için açıklama yaptı.

Ülker'den tepki çeken reklam için açıklama
Ülker'den tepki çeken reklam için açıklama
GİRİŞ 01.04.2017 09:11 GÜNCELLEME 01.04.2017 12:42
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Murat Ülker, ilginç mesajlar içeren ve yayından kaldırılan reklam filmi üzerinden "kumpas" kurulduğunu söyledi.

Ülker'in 1 Nisan için hazırladığı reklam filmi sosyal medyada yoğun tepki aldı. "1 Nisan'da küçük kardeşlerin abilerine, ablalarına sürprizleri var!" mesajı ile yayınlanan ve "1 Nisan yaklaşıyor, tuhaf şeyler oluyor" şeklinde başlayan Ülker'in reklam filmi gelen tepkiler üzerine yayından kaldırıldı. 

YORUMLAR 27
  • paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    gofret dalalet hatta hıyanet içindekilere yer yok
    Cevapla
  • ramnesli 7 yıl önce Şikayet Et
    Yemezler artık Ülker Bey Yazıklar olsun size ve destekçilerinize reklamlarını alamamaktan korkup gerekli tepkiyi vermeyen medyalarada.Yahudi firması yapmıyor sizin yaptığınızı Bu aziz millet para verip aldığı ürünleri gün geldiğinde üstünüze kusmasınıda bilir.
    Cevapla
  • yiğit yozgatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    topunuz birden gelin, geleceğiniz varsa göreceğiniz var. bu sefer teslim almak yok, hepiniz yok olacacaksınız, vatan için canımız feda. ölmek var dönmek yok, bunu böyle bilesiniz...
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    murat bey size sorum şu, 1-bu reklamı hangi küçük bir çocuk 1 nisan şakası şeklinde algılayabilir 2-neden korkutucu ve ürkütücü bir ses tonu var 3-neden küçük kardeşi şiddete teşvik var 4-...5-...vb. ve reklam ilk kez 22 mart ta yayınlandı 9 gündür neredeydiniz
    Cevapla
  • Ugur 7 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz bi Müslümana kapısındaki köpeğin kakasını vermez iken bu adama bisküvi fabrikasını nasıl verdi hala aklım almıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle