Açıklama geldi! Bu gece zamlanıyor

PÜİS yarın itibariyle benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceğini duyurdu.

Açıklama geldi! Bu gece zamlanıyor
Açıklama geldi! Bu gece zamlanıyor
GİRİŞ 13.01.2017 09:24 GÜNCELLEME 14.01.2017 06:02
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), 14 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceğini duyurdu. PÜİS'ten yapılan açıklamaya göre benzin fiyatlarında 14 kuruş ve motorin fiyatlarında ise 12 kuruş zam bekleniyor. 

YORUMLAR 77
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanımız Erdoğan'a sesleniyorum, lütfen bu olaya artık bir müdahale etsin yazıktır günahtır, akaryakıtta vergi indirimi yapılsın.
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni araba alanların bilmemesi normaldir. Petrolün varili 23 dolardan 130 dolara çıktığında da 5 kat zam gelmemişti. Tek ölçü ham petrol fiyatı değildir. Döviz kurları ve benzin rafineri çıkışı ve pompa fiyatları ve vergi düzenlemeleriyle belirlenir.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza. 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede enflasyon kalemini tetikleyen şeyin başında petrole gelen zamlar gelir ...Of olmuş iyi olmuş diyen vatandaşlar yumurtanın kolisini 20 TL den 1kg domatesi 6 TL den yerken de of olmuş iyi olmuş diyebilecekler mi acaba ?...Allah sonumuzu hayır eylesin ayrıca püis sebdikadır sendikalar zam yapmaz...Dolara gelen 0,50 kuruşluk artış bile ülkemize 5 Milyar dolar zarar açıyor...Acilen dövize müdahele edilmelidir....Saygılarımla...
    Cevapla
  • hasan57 7 yıl önce Şikayet Et
    zam geldiyse devlet de vergiyi azaltsin yıllardır somuruluyoruz yeter bir litre benzin nin litre fiyatının yarısı vergi olur mu insaf ya.
    Cevapla
  • caner 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakkımı helal etmiyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle