Erdoğan'dan vatandaşa 'döviz' çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılış törenine katıldı. Buradan yaptığı konuşmada vatandaşa 'döviz' çağrısında bulundu.

GİRİŞ 02.12.2016 12:19 GÜNCELLEME 02.12.2016 15:46
Bu Habere 329 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya kurulan ve Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi'nin açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşması, Türkiye'nin 14 yıl öncesi göre mali açıdan 3 kat büyüdüğünü söyleyerek, otomobil alma gücünün de 3 kat arttığını ifade etti. Otonomi'nin ise eşine az rastlanır bir eser olduğunu dile getiren Erdoğan, bu tür alanların Türkiye'de gelişmeye başladığını belirtti.

VATANDAŞA ÇAĞRI

Son günlerde art arda rekorlar kıran döviz konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yastığının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün. Türk Lirası'na dönüştürsün. Bu adımı attığımız sürece birilerinin oyunu bozarız.'' dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

''Hiç endişe etmeyin, bu oyunu kısa zamanda bozarız. Bundan önce de bunu yaptılar, 2007-2008'de de yaptılar. O zaman ne dedim, 'teğet geçecek.' Aynı şeyi yine söylüyorum, teğet geçecek."

YORUMLAR 329
  • abdullah 23 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir seferberliktir kazancımız devletimizi ayakta tutmaktır.biz şahsi menfaatimizi düşünürsek kaybederiz.gemi batarsa hepimiz boğuluruz.1 dolarımız dahi olsa bozduralım, karınca misali önemli olan ne tarafta olduğumuzdur.
    Cevapla
  • Özgür 7 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı olsam 1.gün hemen araştırma komisyonu kurardım türkiye neyde dışa bağımlı örnek motor mu hemen devlet şirket ortaklığı altnda türk markısı yaratıp motor fabrikaları kurdururdum 2. akıllı telefon tablet bilgisayar leptop vb.ve iç parçaları yazılımları mı hemen cok sayıda ayrı ayrı üretim tesislerinden kurdurdum kısaca neyde bağımlıysak ona göre atılım yapardım bu sayede TL dünya çapında değer görür ekonomi canlanır bağımlılık % 5 lere inerdi
    Cevapla
  • murad 7 yıl önce Şikayet Et
    altın da yüksek, devletimiz bekası için piyasaya altın sürsün, biz de alalım.. herkes kazansın
    Cevapla
  • Musa Gürhan 7 yıl önce Şikayet Et
    1 dolar dahi olsa bozmak lazım ₺ bizim paramız
    Cevapla
  • Abdülaziz Öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Meclise mal bildirimi yapan devlet büyükleri dövizlerini bozdurup yeni mal bildirimlerini TL olarak yapsınlar . Halk daha fazla güvenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle