Duyan koştu! Birbirlerini ezdiler

Edirne’de MEB'e bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 156 kişilik geçici işçi kadrosuna, 2 günde yaklaşık 1000 kişi başvurdu.

GİRİŞ 21.09.2016 17:04 GÜNCELLEME 21.09.2016 17:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İşkur tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 156 kişinin işe alınacağı açıklandı. İşe girmek isteyenler ise İşkur Edirne İl Müdürlüğü binası önünde kuyruk oluşturdu. İki günde yaklaşık 1000 kişi işe girmek için başvuruda bulunurken, 156 kişinin mülakatlar sonucunda belirleneceği belirtildi. İşçi adaylarının içeri alındığı kapı önünde oluşan kuyrukta zaman zaman izdiham yaşandı.

İşkur’a başvuru yapanlardan Çetin Gedik, işe girme umuduyla geldiğini ifade ederek, "Okullarda çalıştırılmak üzere 156 kişi alacaklar. Sadece bugün 500 kişi başvuruda bulundu. İki gündür herkes sırada, iş yok ne iş yapacağız. Onun geldim başvurdum" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    görende işsiz sanır bunları kimse elini soğuk suya koymaz oldu herkes salla başını al maaşını peşinde aksini idda eden varsa bi bakının etrafa personel aramayan fabrika yada iş yeri varmı
    Cevapla
  • Yüzdeelli 7 yıl önce Şikayet Et
    Patronlar parayı çok seviyor.Çok azı işçisinin mal-mülk sahibi olmasını; refah içinde yaşamasını düşünüyor.Rahmetli Sakıp Sabancı'dan başka çalışanını düşünen bir patron daha gelmedi bu ülkeye.Zaten o bir patron değil; ağaydı.Herkes ağa olamıyor.Özel sektörde çalışıp emekli olmak artık hayâl.
    Cevapla
  • hurkan sercangcvv 7 yıl önce Şikayet Et
    iş çok tabiki de bir aileyi geçindirme bilecek iş az kardeşim herkes vijdanli konussun
    Cevapla
  • vedat 7 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah vah
    Cevapla
  • hakan yildizhan 7 yıl önce Şikayet Et
    hic uzulmeyin kardesim. ordakilerin coguna gel su fabrikada ise gir deseniz cogu gidip calismaz. okullardaki ortam onlara kolay geliyor o yizden bu akin. bir de cogu ev hanimi . bu sekilde kac tanesine gel fabrikaya is var dedim reddetti. sonrada bu hadwmelik islerinw girdiler. ragbetin asil nedeni sonradan kadrolu olabiliriz dusuncesi. isi olanlar bile basvuruyor buraya bu yuzden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle