Sigaraya fiyatlarına zam geldi!

Sigaralar, bugünden itibaren zamlı tarifeyle satılıyor. Sigaraya en son zam 2016 yılının ocak ayında yapılmıştı.

Sigaraya fiyatlarına zam geldi!
Sigaraya fiyatlarına zam geldi!
GİRİŞ 11.07.2016 12:07 GÜNCELLEME 11.07.2016 12:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

2016 yılının ocak ayından itibaren sigaraya yapılan zamdan sonra 11 Temmuz'da (bugün) yeni bir zam daha yapıldı.

Ramazan Bayramı tatilinin ardından bugünden itibaren sigara 1 TL zamlı olarak satılmaya başlandı. Daha önceden 10 TL'ye satılan sigaraların yeni fiyatları 11 TL, 8 TL'ye satılan sigaralar 9 TL'ye, 9 TL'ye satılan sigaralar ise 10 TL'ye çıktı.

YORUMLAR 13
  • ulaş kan 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel inşallah paketi 100tl olur.fakir fakirleşiyor zengin dahada zenginleşiyor.yeni sistem
    Cevapla
  • şener 7 yıl önce Şikayet Et
    bandrollü sigara askerin,polisin silahında kurşun olup terörist öldürür,kaçak sigara da pkk'lı teröristin silahına kurşun olur askerimizi,polisimizi şehit eder..madem bu sigarayı içiyorsun en azından bandrollü sigarayı iç, kaçak sigara içip de masumlara kurşun olarak dönmesin..
    Cevapla
  • Oktay 7 yıl önce Şikayet Et
    Sigarayla savaşmak istiyorsanız sigaranın neden içildiğine bakın.Bu ülkede stresten depresyondan sigara içiliyor. Hergün terör olayı olan bir ülkede zevkten sigara içiliyor mantığıyla hareket edip zam yaparak milleti kaçak sigaraya yani teröre kaynak sağlamaya itmek, akılla mantıkla bağdaşacak iş değil!Bunu bile düşünemiyorsanız o koltuklara layık değilsiniz bırakın gidin başka iş yapın!
    Cevapla
  • Doktor 7 yıl önce Şikayet Et
    Yunus emre ve diğer zevat; evet sigaranın stresle çok çok ilgisi vardır.Nikotin zamanla beyin hücrelerinde iletişim de yer alır ve rahatlama sağlar.Partizanlıktan körelmiş beyinlerinizle laf ediyorum sanmayın işinize bakın milletin günahını da almayın.
    Cevapla
  • Yunus Emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Kafa baya iyi kardeş... Stresten sigara içme algısını hangi üniversite veya hangi kurum ıspatladı biz göremedik. İçmeyen insanlar hiç stres yaşamıyor demek ki bu da çok ilginç... Alışmış, kolik olmuşsunuz bırakamıyorsunuz bile ne stresinden bahsediyorsun. Boş konuşmayın. Keşke %100 Zam gelse... Milleti rahatsız etmekten ve vücudunuzu pisletmekten başka hiç birşey yaptığınız yok.
    Cevapla
  • RTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Kafaya bak.. Sadece sigara içmiyorsunuz belli.. Hangi koltukta oturuyorsan kalk git.. Ben de stresliyim ama sigara içmiyorum. Ne alaka stres ile sigara.. Kendinizi kandırmayın.. Bizi kandırmanız zaten mümkün değil...
    Cevapla
  • Zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Hangi süper zekalı bu zammı yapıp duruyor acaba sizin her zammınız kaçak sigaraya para kazandırıyor hiç mi düşünemiyorsunuz!!!
    Cevapla
  • asgari 7 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ucreti arttirdilar , ama her seye zam yaptilar.Aslinda burda kazanan calisan degil devlet oldu.kaybedenler ise isverenler oldu.inaanlarin gelir vergisi artti , gida ve tuketim urunlerin fiyatlari artti , kazanan taraf ayni yer oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle