Çinliler yatırım için Marmaris'te

Marmaris'in Çin'deki kardeş şehri Jinan'da faaliyet gösteren bir grup iş adamı, yatırım ve ortaklık görüşmeleri için ilçeye geldi

Çinliler yatırım için Marmaris'te
Çinliler yatırım için Marmaris'te
GİRİŞ 06.05.2016 17:45 GÜNCELLEME 06.05.2016 17:45

 Muğla'nın Marmaris ilçesinin Çin'deki kardeş şehri Jinan'dan bir grup iş adamı, yatırım ve ortaklık görüşmeleri için ilçeye geldi.

Çinli işadamları, Marmaris Ticaret Odası, Marmaris Esnaf Odası, Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB ) başkanları ve Marmarisli iş adamlarıyla Cettia Beach Resort Otel’de buluştu.

Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, burada, konuklarını ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Kaplan, heyetin, Marmaris'ten yeni yatırım ve ortaklıklarla ayrılmasını beklediklerini söyledi.

GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu da Çinli yatırımcılarla ortak seyahat acentesi kurabileceklerini ve bu şekilde ilçenin turizmde daha çok kazanabileceğini ifade etti.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Jinan Qinglian Group'un Başkanı Wang Jian He de Marmaris ve Jinan'ın ilişkilerinin her geçen yıl geliştiğini söyledi. Wang Jian He, turizm ve inşaat sektöründe ortaklıklar kurmak ve yatırım yapmak amacıyla ilçeye geldiklerini belirterek, "Ticari iş birliği için buradayız. Sizlerin de Jinan'da yatırım yapmanızı arzuluyoruz. İnanıyorum ki ticari ortaklıklarımızla dostluğumuz daha da güçlenecek." dedi.