Prens George'un bornozu Türkiye'den

Prens George'un, ABD başkanı Obama'yı karşıladığı bornozun Denizli'de üretildiği ortaya çıktı

Prens George'un bornozu Türkiye'den
Prens George'un bornozu Türkiye'den
GİRİŞ 28.04.2016 17:22 GÜNCELLEME 28.04.2016 17:24

ABD Başkanı Obama, geçtiğimiz hafta İngiltere'yi ziyaret etmişti. Ziyaretin en çok konuşulan karelerinden biri ise Prens George'nin Obama'yı üzerinde bornozla karşılaması olmuştu.Prens Geroge'nin üzerindeki bornozun Denizli'de üretildiği ortaya çıktı. Denizli'de bebek giyim aksesuarları üreten Nakosan, ziyaretteki fotoğrafların basına yansımasının ardından İngiltere'deki müşterisinden acil kodlu yeni siparişler aldı.

"GÖRÜNCE HEMEN TANIDIK"

İngiltere'nin küçük Prensi George'nin firmalarının ürettiği bornozu tercih etmesinin ve bu bornozla ABD Başkanı Obama'yı karşılamasının gurur verici olduğunu söyleyen Nakosan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyar, "Bizim için de büyük sürpriz oldu.  İngiltere'deki müşterimizle 2010'dan beri çalışıyoruz, bizim onlara gönderdiğimiz ürünlerden bir tanesi bir şekilde Kraliyet Ailesi'ne ulaştırmış. Prens George'nin Obama'yı bornozla karşılaması tüm dünya basınına yansıdı. Biz bornozu görünce hemen tanıdık.Firmadan bize acil geri dönüşler başladı. Satışlar artınca hafta sonu bile bize yoğun sipariş geçtiler. Şu anda biz acil kodlu olarak aynı bornozdan üretim yapmaktayız. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı" dedi.

PRENSESİN BORNOZU YOLDA

İngiltere'deki müşterilerinin Prens'in kardeşi Charlotte için de bornoz sipariş ettiğini söyleyen Boyar, "Prens George'un kardeşi Prenses Charlotte'un pazartesi günü doğum günüymüş. İngiltere'deki firmamız bizden acil bornoz istedi. Biz onun için de özel bir bornoz ürettik ve kargoyla acil olarak gönderdik. Prensesi de giydirmiş olacağız. " dedi.