MÜSİAD İzmir'de Ülkü ile "devam" dedi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanlığına yeniden Ümit Ülkü seçildi.

MÜSİAD İzmir'de Ülkü ile "devam" dedi
MÜSİAD İzmir'de Ülkü ile "devam" dedi
GİRİŞ 26.01.2015 12:44 GÜNCELLEME 26.01.2015 12:44

MÜSİAD İzmir Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, 20. Olağan Genel Kurula İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti İzmir milletvekilleri Mehmet Tekelioğlu, Rıfat Sait ve İlknur Denizli de katıldı.

Kongrede konuşan Tekelioğlu, MÜSİAD'ın acımasız ekonomik sistem içinde ahlaklı anlayışın temsilcisi olduğunu ifade etti. Tekelioğlu, "MÜSİAD'ı yıllarca İstanbul sermayesine hapsolmuş ülke ekonomisinin Anadolu'ya açılan aslanları olarak görüyoruz. MÜSİAD bu ülkenin geleceğinin teminatıdır. MÜSİAD helal olanla yasal olanı örtüştürme anlayışına sahip bir kuruluştur" diye konuştu.

Vali Toprak ise girişimciliğin ve inovasyonun önemine değindi, "MÜSİAD'ın Türkiye'yi daha iyi noktalara getirmek için çalıştığını" belirtti.

Tek liste ile girilen kongrede Ümit Ülkü yeniden başkanlık görevine seçildi. Ümit Ülkü Başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Galip Atar, Cüneyd Dayhan, Ünal Soytekin, Kadir Uçar, Ahmet Ayakdaş, Aslan Bilgi, Sedat Bay, Onur Akgün, Erhan Ünver, Nursevim Sözcüer Çeler, Mustafa Can, Gerçek Tekin , Mustafa Alkan, Yusuf Aydın, Tanfer Kemerli, Nihat Aydın, Halil Demirdöven, Ergin Aktaş, Mustafa Yaşar, Mehmet Zeki Bulut, Ayhan Barkın, Abdullah Büyükkutlu, İlker Başgül, Uygar Birgili yer aldı.

KAYNAK: AA