KARDEMİR Genel Müdürü Demirel'in istifası

Demirel: "Özelleşme sürecinden bugüne kadar çok güzel hizmetleri olanlar var. Bu hizmetler arasında benimki çorbada tuz olmaz"

KARDEMİR Genel Müdürü Demirel'in istifası
KARDEMİR Genel Müdürü Demirel'in istifası
GİRİŞ 30.12.2014 16:08 GÜNCELLEME 30.12.2014 16:08

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ (KARDEMİR) Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Fadıl Demirel, "Özelleşme sürecinden bugüne kadar çok güzel hizmetleri olanlar var. Bu hizmetler arasında benimki çorbada tuz olmaz" dedi.

Demirel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaretinde yaptığı konuşmada, fabrikada uzun yıllar çalıştığını ve önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Karabük'te bulunmaktan her zaman mutlu olduğunu vurgulayan Demirel, "KARDEMİR her zaman Karabük'ün lokomotif kuruluşudur. 2010 yılında fabrikanın yıllık üretim kapasitesi 1 milyon 100 bin tondu. Bugün kapasitesi 3 milyon tona ulaştı. Bugün 5 nolu Yüksek Fırın üflemeye başladı. Diğer bütün yatırımlar bitti" diye konuştu.

Rakamlar vererek fabrikanın kar ettiğini aktaran Demirel, şöyle devam etti:

"Özelleşme sürecinden bugüne kadar çok güzel hizmetleri olanlar var. Bu hizmetler arasında benimki çorbada tuz olmaz. Samimi olarak hizmet vermeye çalıştık. Burada görev almaktan da çok memnunum."

KAYNAK: AA