Bakan Elvan'dan internet müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, internet fiyatlarında indirime gidileceğini açıkladı.

Bakan Elvan'dan internet müjdesi!
Bakan Elvan'dan internet müjdesi!
GİRİŞ 28.05.2014 23:02 GÜNCELLEME 29.05.2014 09:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bakan Elvan, 30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından belediye başkanlığı seçimlerinin iptal edildiği Çankırı'nın Şabanözü ilçesini ziyaret etti. İlçe girişinde AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Vali Vekili Yakup Tat, Çankırı Belediye Başkan Vekili Mustafa Potukoğlu ve partililerce karşılanan Elvan, mermi, mühimmat ve çorap fabrikalarında incelemelerde bulundu. Üretim hakkında yetkililerden bilgiler alan Elvan, fabrikalarda çalışan işçilerle sohbet etti.

"BAŞBAKANIMIZA SELAM SÖYLEYİN"

Mermi üretimi yapan fabrikada bir işçiyle sohbet eden Bakan Elvan, işçiye herhangi bir şikayetinin olup olmadığını sordu. İşçi ise hiçbir şikayeti bulunmadığını ifade ederken, "Başbakanımıza çok selam söyleyin, maaşlarımıza azcık zam yaparsa daha memnun oluruz" dedi.

İNTERNET TOPTAN SATIŞINDA İNDİRİME GİDİLİYOR

Elvan, daha sonra fabrika çıkışında bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye'de son 10 yılda internet fiyatlarında yaşanan düşüşe dikkat çeken Bakan Elvan, "İnternet toptan satışında bir indirime gidiliyor. Bu indirimden sonra internet servis sağlayıcılarının da bir indirime gitmesini bekliyoruz. Yani internet fiyatları daha da aşağı düşecek" dedi.

Türkiye'nin internet altyapısı itibarıyla oldukça iyi konumda olduğunu dile getiren Elvan, "Daha önce de ifade ettim. 2002 yılında Türkiye'de geniş bant abonemiz hemen hemen hiç yoktu, 20 bin civarında abonemiz vardı. Bugün 35 milyona yaklaştı. Avrupa ülkelerinin üzerinde abone sayısına sahip olduğumuzu görüyoruz. Örneğin, Almanya'da geniş bant abone sayısı 25 milyonken bizde 35 milyona yaklaştı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    TT NET FELAKET. 3-4 Yıl önce 4 GB kotalı interneti en az 20 kişi kullanıyordu ve dolmuyordu. Birden ne olduysa 2 kişiyiz 4 GB yetmez oldu ve TTNet telefonla aradı. "Kotayı aşıyorsunuz bir üst tarifeye geçin" diye öneride bulundular. 6 GB'a çıkardık bu kez de bu yetmez oldu tekrar aradılar, bu kez 12 GB'a çıkardım. Bu kez de 12 GB yetmez oldu tekrar tekrar arıyorlar "Limitsiz kullanın" diye öneride bulunuyorlar. Bilinçli kullanıcıyım ve haberden başka bir işimiz olmaz internetle. TTNet bana göre hile yapıyor, sözleşmem bitince iptal edip diğer operatörlere geçeceğim.
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar İnternet alırken sadece reklamlara bakmayın. Sitelerindeki kampanya hakkındaki bütün yazıları okuyun. İyice araştırın.... Murat bey 8mbps internet hızı için çok para vermişsiniz. Yazıktır o paraya. Biz sınırsız kotalı ve 8 mbps ttnet için 49TL(yanlış hatırlamıyorsam) ödüyoruz. İnternet hızı gayet iyi. Hd videolar tıkanmadan ilerliyor.Hatta işin ilginç yanı 8mbps diyor ama 10mbps nin üzerinde hız ile indiriyor hiç bir program olmadan :) İnternet alırken bulunduğunuz bölgenin teknik altyapısını da sorun müşteri hizmetlerine. Çünkü bazı bölgelerde yeterli altyapı olmadığı için örneğin; 50 mbps hızında internet alsanız bile bu hızda indirmez çünkü bulunduğunuz bölgenin yeterli alt yapısı yoktur. Boş yere fazladan para vermiş olursunuz. Sadece ucuz alacağız diye İNDİRİM ve BİNDİRİMLERE dikkat edelim. Bazıları İndirim gibi görünüyor ama daha pahalıya geliyor.
    Cevapla
  • harun yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    hırsız ttnettt. ttnet yedi bitirdi bizi 1 gb kota aşsal 100 tl fatura geliyor ya çocuklarımıza internet ödevi vermeyin yada interneti ucuzlatın artıkkk
    Cevapla
  • Devlet-i Ali Osman 9 yıl önce Şikayet Et
    avrupa ülkelerinde . internet kullanıcısı bizden daha az fakat erişim hızı 5 kat hızlı ,ücret yarı yarıya bizde de bir sürü yalan dolanla vatandaş aldatılıyor bunun düzeltilmesi daha fazla gelişim göstermemiz lazım
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bekliyoruz, Bu arada altyapı sahibi TTnet, diğer sağlayıcı müşterilerine eziyet ediyor. Özellikle D-Smart müşterilerini 15- 20 gün gecikmeli bağlıyorlar. TtNet, aç gözlü davranıyor. Müşteriler problemin TTNet'ten kaynaklandığını da bilmiyorlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle