Katar'dan'ndan Amerikan şirketine sürpriz teklif

Katar Havayolları'nın, sürpriz bir şekilde Teksas merkezli American Airlines'ın yüzde 10 hissesine talip olduğunu belirtildi. İki şirketin CEO'su temaslarda bulundu.

Katar'dan'ndan Amerikan şirketine sürpriz teklif
Katar'dan'ndan Amerikan şirketine sürpriz teklif
GİRİŞ 22.06.2017 16:20 GÜNCELLEME 22.06.2017 17:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD havayolu şirketi American Airlines tarafından yapılan açıklamada, Katar Havayolları'nın firmaya ait yüzde 10 hisseye talip olduğu duyuruldu. American Airlines herhangi bir satış ya da ortaklık düşünmemesine ve arayışta olmamasına rağmen teklifin geldiğini belirtti.

Katar Airways'in talip olduğu yüzde, 808 milyon dolarlık bir değere denk geliyor. ABD merkezli havayolu şirketi, teklifin Katar Airways CEO'su Akbar Al Baker tarafından yapıldığını ve American Airlines CEO'su Doug Parker ile bir görüşme yapıldığını doğruladı. 

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    siber saldırılara maruz kalıyor türktelekomun alt yapı tecrubesinden faydalanmalılar gerisi teferruattır
    Cevapla
  • Abı 6 yıl önce Şikayet Et
    Gözünü sevdiğimin korkusu insanoğluna neler yaptırıyor.
    Cevapla
  • Sassas 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD ne güzel tezgah Arap'ları bir birine dolamış ABD desteğini almak için ABD yi paraya boğuyorlar yazıklar olsun şu Arap aleminin içindeki ABD de hayranı Arap'lara
    Cevapla
  • metin1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Katar petrol ve gazdan gelen gelirlerini hep alman ingiltere ve fransiz sirketlerine yatirdi .... son 3-4 yildir d turk sirketlerine ... abd tum arap petrol gelirlerinin hep abd sirketlerine donmesini emrediyor ... katar operasyonu iste bu yuzden yapildi . akibetinde katar once 10 milyar usd karsiligi askeri silah anlasmasi yapti ve simdi bu yatirim ... tum kavga petrol ve gaz parasi ... savaslarda bu yuzden .... lanet olsun sana abd vs....
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Paraya bak usta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle