İran ve Rusya'dan dolar hamlesi!

İki ülke arasında dolarsız ticaret yapılması amacıyla ortak banka kurulacağı iddia edildi.

İran ve Rusya'dan dolar hamlesi!
İran ve Rusya'dan dolar hamlesi!
GİRİŞ 17.09.2016 11:02 GÜNCELLEME 17.09.2016 11:07
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

İran resmi haber ajansı Fars'ın haberine göre, İran Rusya Dostluk Camiası Başkanı Behram Emir Mehdian, iki ülke, dolarsız ticaret yapmak amacıyla ortak banka kurmak istediklerini açıkladı.

Mehdian, bu banka iki ülke arasındaki ticareti milli para birimleri üzerinden yürütmeye çalışacağını ve böylece ikili ticarette dolar ortadan kaldırılacağını kaydetti.

Rusya’nın İran’daki ticaret temsilcisi Andre Loganski de yaptırımlardan sonra bir çok İranlı firma normal ticarete geri döndüklerini ve şimdi ticari faaliyetlerini doğrudan yürüttüklerini vurguladı.

YORUMLAR 61
  • Alialtin 7 yıl önce Şikayet Et
    Devami olacagin dusunuyrom . sanirim cin ve bazi diger ulkelerlede anlasmislar bu konuda . bakalim
    Cevapla
  • Yörük GURD 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz de RahmetliMenderes'ten bu yana konuşuyoruz.Hatta geçen haftalarda yine öyle olacak demişlerdi.Hadi İnşAllah (c.c)
    Cevapla
  • galip hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd ye atılmış en büyük kazı. Ama dünya ya yapılmış en büyük hayır
    Cevapla
  • cihangir 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD teknolojik tekelini kaptırıyor.Artik hoşnutsuzluk sesleri daha yüksek sesle çıkıyor.Dolar üzerinden ticaret kırmızı çizgisi ve doların dünya ticaretinde degersizlesmesi kaçınılmaz cokusu doğuracak.Bunun için 3 dünya savaşını bile göze alabilirler.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ur'an-ı Kerimin benzeri insanlar,tarafından düzenlenemiyor(Kur'an-ın benzeri yazıldı yaygaralarının;incelendiğinde,yalan olduğu ortaya çıkmaktadır.).İnsanlar yazamadığına göre,Kur'an-ı Kerimi kim düzenledi?ALLAH.Bu durum;ALLAHU TEALANIN varlığını ortaya çıkardığı gibi,Kur'an-ı kerimin de,ALLAHU TEALANIN KİTABI olduğunu ortaya çıkarmaktadır?İşte,ALLAHU TEALA;kitabı KUR'AN-I kerimde,tüm insanlara,ahiret dünyasının var olduğunu,bu dünyada ve ahiretde azapla karşılaşmakdan kurtuluşun,MÜSLÜMAN OLUP,İSLAMİ YAŞAYIŞLA MÜMKÜN OLDUĞUNU, İTİRAZLARIN GEÇERSİZ KALDIĞI ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKARMAKTADIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle