Petrol fiyatları tepetaklak!

Petrol, küresel arz fazlası sorununun etkisiyle bu yılın en büyük aylık kaybına hazırlanıyor. Petrol bugün de düşerek 52.71 dolara geriledi.

Petrol fiyatları tepetaklak!
Petrol fiyatları tepetaklak!
GİRİŞ 31.07.2015 16:30 GÜNCELLEME 31.07.2015 16:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Petrolün Aralık ayından bu yana en kötü ayı geçirmesi, ham maddelerdeki düşüşleri hızlandırıyor. Stoklar genişlerken, Çin’de ekonomik büyümenin yavaşlaması talebin zayıflayacağı endişesini alevlendiriyor. Emtiayı aşağı çeken bir diğer faktör dolardaki yükseliş oldu. Fed’in faiz artırımına gideceği beklentisi doları destekliyor.

Brent petrol bugün de yüzde 1.14 düşüşle 52.71 dolara kadar geriledi.

YORUMLAR 3
  • Musab 8 yıl önce Şikayet Et
    Malcolm x , Masum köylü? Madem zamlardan korkuyorsunuz , gidin köyde yaşayın. Gerçi orda da tezek var, soba var.! Sıcak-soģuk su, ulaşım derdi var. Tezekleri toplayacan,sobayı kuracan, sobayı herdaim temizleyecen v.s çok iş yaa.. Bu hükümet hiç bir hizmet yapmıyor,sizin egonuzu bir türlü tatmin edemiyor. Eğer sizin gibiler memnun olmuyorsa,memnun olan halkın memnuniyetinin ne onemi var değil mi? Yazık size vah vah!! Acıdım size
    Cevapla
  • malcolmx 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede fiyatlar hala da yüksek milletin tepkisini çok çekmemek için doğalgaza yaz ayında indirim yaptılar ama sevinmeyin kışın aşamalı olarak arttırırlar sonuçta her ay arttırma yetkisi var bakanlığın..
    Cevapla
  • Masum Köylü 8 yıl önce Şikayet Et
    o zaman yarin akaryakıt a Türkiye de zam gelir
    Cevapla