Doğalgaz indirimi yüzde 6'nın üzerinde olabilir

Türkiye'den gelen daha fazla indirim yapılsın taleplerine Rus tarafı kayıtsız kalmadı ve ilk heyecanlandıran açıklama geldi.

Doğalgaz indirimi yüzde 6'nın üzerinde olabilir
Doğalgaz indirimi yüzde 6'nın üzerinde olabilir
GİRİŞ 04.12.2014 11:47 GÜNCELLEME 04.12.2014 15:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türkiye'ye verilen doğalgaz fiyatında ilk aşamada yüzde 6 indirim yapacaklarını, bu rakamın daha sonra yüzde 15'e çıkartabileceklerini söyledi.

İNDİRİM ORANI YÜZDE 15'İ BULABİLİR

Novak, Rusya'nın Türkiye'ye satılan doğalgazda yapacağı indirime ilişkin açıklamalarda bulundu.

İlk aşamada yüzde 6 indirim yapılacağını belirten Novak, "Eğer piyasadaki durumdan verim alırsak, bu rakamı yüzde 15'e çıkarabiliriz. Bu da mevcut piyasa koşullarına, petrol vedoğalgaz fiyatına ve ortaklaşa gerçekleştireceğimiz doğalgaz projelerine bağlıdır" diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    yani Turkiye ni gucu ve konumundan dolayi bizlerin dunyaya ihtiyacindan cok dunyanin bize ihtiyaci oldugunu anlatmaya basladik cok sukur..
    Cevapla
  • Hasan turkyılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    İndirimi yazın yaparlar kesin
    Cevapla
  • ATAKAN 9 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşın faturasına yansımadıktan sonra %100 yapsalar ne işe yarar
    Cevapla
  • Banazlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Rusya şuan köşeye sıkıştırıldı. ortak yapacağımız işler dediğine göre her yaptırmak istediklerinde doğalgaz kartını masaya koyacaklar türkçesi bu
    Cevapla
  • burakcan 9 yıl önce Şikayet Et
    SSCB'nin nasıl ekonomik kriz yaşayıp dağıldığını şuanki yönetim yani Putin çok iyi biliyor. Kendisi ve hükümetini de aynı yöntemle ortadan kaldırmaya çalışanlara inat ayakta kalmak adına ülkemize yaslanmış durumda. Ve çevresinde bizden başka güçlü bir devlet yok. Hem bizim taraf hem de Rusya oynanan bu satrançta akılcı hamleler yapar ise şer odakları elleri boş döner. Lakin vazgeçerler mi, işte bu sorunun cevabı ASLA!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle