'Green Card' çekilişine katılanlar için kötü haber

New York'ta gerçekleşen terör saldırısının ardından Trump'tan bir son dakika açıklaması geldi...

'Green Card' çekilişine katılanlar için kötü haber
'Green Card' çekilişine katılanlar için kötü haber
GİRİŞ 01.11.2017 15:03 GÜNCELLEME 01.11.2017 15:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

 ABD Başkanı Donald Trump, New York'ta yaşanan terör saldırısının ardından Twitter hesabından ABD'nin çekilişle Green Card dağıtma politikasını eleştirdi.
 
Saldırıyı gerçekleştiren teröristin, Green Card'ı kura sistemiyle aldığını belirten Trump, 'Çeşitlilik Vizesi Kura Programı' isimli uygulamayı eleştirdi ve kendisinin liyakata dayalı bir vize sistemi istediğini belirtti.
 

YORUMLAR 9
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika en son gideceğim yer, hatta hiç gitmeyeceğim gitmek istemediğim bir yer
    Cevapla
  • Guzel 6 yıl önce Şikayet Et
    Iyi olur ne isimiz var abd de siz gelin buralara musliman olmayan musliman olsun
    Cevapla
  • mişmiş 6 yıl önce Şikayet Et
    11 eylülde 3000 ne yakın kendi insanlarını öldürmediler mi... Yine kendi kendilerine terörist eylem yapıyorlar. İnanın hiç bir istihbarat örgüt veya hiç bir örgüt bu eylemleri yapmaya cesaret edemez. Kendileri yapıyorlar. İslamafobi ve kaos ortamını canlı tutmaya çalışıyor bu şeytanlar.. geçenlerde de bir konseri tarattırdılar bir ahmağa. onuda anında orada öldürdüler. kim yaptı? --daeş-- ekonomik olarak batmış ve müslüman olmayan bir ülkenin yapamayacağı şeytanlık ve hile yoktur.
    Cevapla
  • kendine bak 6 yıl önce Şikayet Et
    yaa siz teröristlerin eline silahları verip başkalarının canını yakarken iyi kendi canınız yanınca ortalığı karıştırıyorsunuz bu akılla daha çok yanar canınız. teröristin kullandığı silah hangi ülkeye ait acaba
    Cevapla
  • nurulalah19 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsanız yapın, O saldırılardan kurtulamassınız, Çünkü ırakta , suriyede. libyada, Afganistanda yaptığınz Katliamlar herkesin hafızasına yerleşti Kendinizi hiçbirzaman güvende bulamayacaksınız..Nedemişler ne ekersen onu biçersın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle