Hükümetten Bank Asya açıklaması

Bank Asya'nın yüzde 63'ün TMSF'nin kontrolüne geçmesi ile ilgili hükümet kanadından ilk açıklama geldi.

GİRİŞ 04.02.2015 11:03 GÜNCELLEME 04.02.2015 12:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bank Asya'nın yüzde 63'ün TMSF'nin kontrolüne geçmesi ile ilgili hükümet kanadından ilk açıklama Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'den geldi.

Dün akşam saatlerinde Bank Asya'nın yüzde 63'ünün TMSF'ye geçmesi ve yeni yönetimin atanması ile ilgili konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, yapılan çalışmanın tamamen teknik bir çalışma olduğunu belirterek, ''Bankacılık kuralları ortadır. BDDK'da bu kurallar çerçevesinde gereğini yapmıştır. Böylelikle daha güvenli bir ortama geçilmiştir ve oluşan belirsizlik ortadan kalkmıştır. Oradaki çalışma tamamen müşterileri korumaya yöneliktir.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 17
  • ismail58 9 yıl önce Şikayet Et
    Mossad ve cıa nın ortak geliştirdiği bir proje var: Haksız ve hatalı bir durumda iken kendini, gurubunu haklı gösterme teknikleri... müminlerin; küfrün tek millet olduğunu, siyonist ve emperyalist haçlı zihniyetten dost olmayacağını bilmeleri gerekiyor.Gerçekten zafer ümmet birliğinde ve islam kardeşliğindedir.Kendisine amerikayı mesken tutmuş dost bellemiş müslümanları Allah cc ıslah etsin.İnş.çok geç olmadan hatalarını anlarlar...
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    tabi canım muşterileri korumaya yönelik herkezde buna inanmıstır :D:D
    Cevapla
  • Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    Mali yapısı sağlam bankanın yönetimine el koydular. Peki milyarlarca liralık batık olan kamu bankalarına neden el koymuyorlar. Şu anda birçok kamu bankasının milyarlaca batık kredisi mevcuttur. Bu batıklar yakında Türkiye nin çok başını ağrıtacaktır.
    Cevapla
  • M.KAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    Yoktanda vardan da ötede bir Var vardir . TAYYİP ERDOĞAN BU ŞİİRİ ÇOK İYİ BİLİRO VAR OLANA BİR OLANA AÇIP ELİMİZİ ADALET İSTİYORUZ. KULUN ADALETİNDEN BIKTIK.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Atı alan Pensilvanya'ya ulaştı. Bankamızı kurtaracağız diyerek kerizlerden toplanan paralar adrese teslim edildi. Devlette artık cenazeyi kaldırır. Ruhuna el-Fatiha...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle