Almanya'dan Elazığ'a uçak seferi başlıyacak

Almanya'dan Erzurum, Kars, Adana, Antep ve Kayseri şehirlerine uçan Öğer Türk Tur, önümüzdeki yaz Elazığ uçuşlarına başlayacak.

Almanya'dan Elazığ'a uçak seferi başlıyacak
Almanya'dan Elazığ'a uçak seferi başlıyacak
GİRİŞ 14.09.2009 11:37 GÜNCELLEME 14.09.2009 11:37

Avrupa'da 26 uçuş noktasından Türkiye'nin 18 havaalanına uçuş yapan Öger Türk Tur 40. yılı kutlamasını Almanya'nın Düsseldorf şehrindeki iftar programı ile yaptı.

Son yıllarda Almanya'dan Erzurum, Kars, Adana, Antep ve Kayseri şehirlerine uçan Öğer Türk Tur, önümüzdeki yaz Elazığ uçuşlarına başlayacak.

İftar programına Öger Türk Tur'un Almanya'daki bayileri ve Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) yöneticileri ile çok sayıda Alman ve Türk vatandaşı katıldı. Türkiye'deki sel felaketinde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda da bulunan davetliler, Öger Türk Tur'u tanıtan sinevizyon gösterisini izledi.

Öger Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupa Parlamentosu Üyesi Vural Öger, Avrupalı gibi çalışırken Türk kültürüne sahip çıkılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bünyesinde Zaman ve STV Avrupa'yı bulunduran World Media Group adına Tuncay Öcal, Vural Öğer'e ebru sanatı ile yapılmış bir tablo hediye etti.


ELAZIĞ UÇUŞLARI 1 HAZİRAN 2010'DA BAŞLIYOR

Öger Türk Tur Almanya Genel Müdürü Selim Ataş, Cihan'a yaptığı açıklamada, Elazığ'a ilk uçuşlarını 1 Haziran 2010'da gerçekleştireceklerini belirtti. Ataş; uçuşların Düsseldorf, Frankfurt ve Stuttgart'tan yapılacağı bilgisini verdi.

AED yöneticileri, Elazığ'a uçuş başlatmasından dolayı Vural Öger'e 'çayda çıra' motifli plaket verdi.

(CİHAN)