DMM'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Bakan Şimşek, ‘1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor’ dedi" iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

DMM'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması
DMM'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması
GİRİŞ 28.03.2024 09:34 GÜNCELLEME 28.03.2024 10:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) X hesabından yaptığı paylaşımda bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Bakan Şimşek, ‘1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor’ dedi" iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Açıklamada Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in güncel herhangi bir açıklamasında böyle bir ifade kullanmadığı ve "Bakan Şimşek'in açıklaması" iddiasıyla yapılan paylaşımların dezenformasyon olduğu kaydedildi.

Açıklamanın devamında, “X platformunda bot hesaplar aracılığıyla dolaşıma sokulan bahse konu iddiaların hiçbir dayanağı bulunmamaktadır. Seçim öncesi kamuoyunda paniğe yol açmak saikiyle yürütülen bu tür dezenformasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz” denildi.

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • yalçın 4 hafta önce Şikayet Et
    hizmetli işçinin işini neden yapar ki, işçinin haklarını ister. işçi işini, hizmetli de kendi işini yapsın. hizmetli de kendine işçinin işini yaptıran kim ise ona hesap sorsun.
    Cevapla
  • Hayatdan haber 4 hafta önce Şikayet Et
    İşçiyle Hizmetli aynı ışı yapıyor işcinin her hakkı var hizmetlinin her hakkı yok üsdelik görev tanım hakkı dahi yok bu devirde uzaya çıkıldı
    Cevapla