Güvenlik korucuların emekli aylığı 7 bin 500 TL'den az olmayacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ''Güvenlik korucularımızın emekli aylıklarını yükseltiyoruz. Kahraman güvenlik korucularımızın emekli aylığı 7 bin 500 liradan az olmayacak'' dedi.

GİRİŞ 29.03.2023 16:40 GÜNCELLEME 30.03.2023 09:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bilgin paylaşımında güvenlik korucularının emekli aylıklarını yükselttiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

''Güvenlik korucularımıza verdiğimiz sözü tuttuk. Güvenlik korucularımızın emekli aylıklarını yükseltiyoruz. Kahraman güvenlik korucularımızın emekli aylığı 7 bin 500 liradan az olmayacak. Hayırlı olsun.''

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Şirket ortağı eyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bağkur tescil mağdurları unutulmamalıdır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım rabbimin selamı berekti üzerine olsun geçmiş yıllar bağkur borcu lütfen 10 yılı gmiş olan bağkur borcu için bir indirim lütfen
    Cevapla
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    kahraman demişinizde,kahramansalar teöristler nasıl ormana girip ormanı ateşe verebiliyor,güya korucu var,bir şeye yaradıkları yok demek.korucu yerine asker ve jandarma kullanılmalı.
    Cevapla
  • koyulhisarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan 04 10 2000 yılı öncesi bağkur tesciline söz verdin tesk ziyaretinde esnafı unutmayın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım staj konusunuda bir çözüm bulun öyle seçime gidin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle