Resmen açıklandı! Türkiye'ye 1 milyar Euro'luk yatırım

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, "Bankamız, 2018 yılında Türkiye’de toplam 34 projeye 1 milyar Euro'luk yatırım yaptı. 2019’da Türkiye’ye geçen yıl yaptığımız yatırımla aynı seviyede, yaklaşık 1 milyar Euro'luk yatırım yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Resmen açıklandı! Türkiye'ye 1 milyar Euro'luk yatırım
Resmen açıklandı! Türkiye'ye 1 milyar Euro'luk yatırım
GİRİŞ 22.01.2019 10:01 GÜNCELLEME 22.01.2019 10:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner önemli açıklamalarda bulundu.

"Bankamız, 2018 yılında Türkiye’de toplam 34 projeye 1 milyar Euro'luk yatırım yaptı" diyen Tuerkner şunları söyledi:

"2019’da Türkiye’ye geçen yıl yaptığımız yatırımla aynı seviyede, yaklaşık 1 milyar avroluk yatırım yapmayı hedefliyoruz. EBRD, 2017 yılında Türkiye'deki 228,8 milyon euroya eş değer Türk lirası işlemini, geçen yıl önemli seviyede artırarak toplam 13 işlemle 331 milyon eurodüzeyine çıkardı. Türbülansa rağmen Türkiye’nin güçlü temelleri ortada. Türkiye’nin stratejik jeopolitik konumu, sadece ticareti açısından bir nimet değil, aynı zamanda iklimi ve kültürü de Türkiye’yi harika bir turist destinasyonu haline getiriyor. Türkiye’nin turizmde canlanma adına bu yıl yüksek beklentileri var"

 

 

YORUMLAR 13
  • Sönmez 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupalı Türkiye’ye yatırım yapıyorsa bilinki sömürmek içindir
    Cevapla
  • Osm786 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni degil senelerdir Turkiyenin kalkinmasina AB ulkelerin yatirimlarindan dir.bi arastirin ne kadar alman inģiliz banka ve firmalar Turkiyede. Turkiyede imkanlar ulkesi oldu cunku bati avrupa imkanlar bitti
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey avrupa ülkemizi ve değerlerimizden elinizi çekin ab israil abd ve bati bize diz cokturemez biz Reisin yolundayız müslümaniz Türküz asil bir milleti afradiyiz herkes ayağını denk alsın Reisin tek sözüyle Allahın izniyle sizi feth ederiz parayla pulla işimiz gücümüz yok ac kalsakda size biat etmeyiz
    Cevapla
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Ver mehteri. Helal olsun kardeşime
    Cevapla
  • sener 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben olumsuz yorum yapanları anlamadım adam ülkenize yatırım yapıyorum sizdeki vatan hainleri parasını dolara, ero ya yatırırken ben size yatırıyorum diyor. Para birimleri bizde kıymetli yatırsın çeksin bizdeki, paradan para kazananların parasını.
    Cevapla
  • TurOf 5 yıl önce Şikayet Et
    bedava mi yapıyor.
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaç fabrika kuracaklarmış????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle