Satışlar yüzde 50 arttı! Kimse gözünü kırpmıyor

26 gündür vatandaşlar demokrasi nöbeti tutmak için meydanları doldururken, demokrasi bekçileri esnafın da can suyu oldu.

Satışlar yüzde 50 arttı! Kimse gözünü kırpmıyor
Satışlar yüzde 50 arttı! Kimse gözünü kırpmıyor
GİRİŞ 10.08.2016 16:44 GÜNCELLEME 10.08.2016 16:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Demokrasi nöbetinin bugün son günü… Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından tüm Türkiye 26 gündür adeta uyumadı. Vatandaşlar demokrasi nöbeti tutmak için meydanları doldururken,  demokrasi bekçileri esnafın da can suyu oldu. 

Meydanlardaki restoranlar, cafeler, büfeler sabahın erken saatlerine kadar dolup taşarken, çaycısından sucusuna, simitçisinden köftecisine, ayakkabı boyacısından baloncusuna küçük esnafın da artan satışlardan yüzü güldü.

Üsküdar meydandaki bir büfenin sahibi “Vatandaşlarımızla birlikte bizler de nöbetteyiz. Normalde akşam saat 10 gibi dükkanı kapatırken, 15 Temmuz’dan beri sabah 5’e 6’ya kadar açığız. Satışlarımız neredeyse yüzde 40-50 arttı. Ama keşke böyle bir şey başımıza gelmeseydi de satışlarımız az olsaydı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü Yenikapı'da düzenlenen demokrasi mitingde demokrasi nöbetlerinin çarşamba gününe kadar süreceğini söylemişti. 

YORUMLAR 4
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    hanımın bileziğini bozdurdum-kızımın ve kendi birikimlerimi Ziraat katılıma yatırdım...Maddi,manevi nöbetlerdeyim Elhamdülillah...
    Cevapla
  • Türkolog 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu halk meydanlarda nöbeti Allah için, devletimizin bekası, ülkemizin selahiyeti, çocuklarımızın geleceği ve ümmeti muhammedin selameti için tutmuştur.
    Cevapla
  • eski yeni 7 yıl önce Şikayet Et
    esnaf satışlarımız az olsaydi da basimiza böyle birşey gelmeseydi diyor fakat fetö makamimiz sarsilsim da memleket e birşey olmasin demedi makamı miz rahatimiz keyfimiz bozulmasin da memleket batsin bitsin ülke bölünsün diyor..
    Cevapla
  • hancı 7 yıl önce Şikayet Et
    siz neyin hesabı peşindesiniz
    Cevapla