Firuz Kanatlı son yolculuğuna uğurlandı

Eskişehir'de, 18 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eti Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı, son yolculuğuna uğurlandı.

Firuz Kanatlı son yolculuğuna uğurlandı
Firuz Kanatlı son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 21.10.2017 15:35 GÜNCELLEME 23.10.2017 09:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eskişehir’de tedavi altında tutulduğu Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde 18 Ekim Çarşamba günü hayatını kaybeden ETİ Şirketleri Onursal Başkanı ve ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Kanatlı için cenaze töreni düzenlendi.

Eskişehir'de kendi yaptırdığı Gümülcine Camisi'nde düzenlenen törene, Kanatlı'nın oğlu Firuzhan Kanatlı, kızları Aydan Kanatlı ile Gülden Kanatlı Derbil ve yakınlarıyla AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile diğer ilgililer katıldı.

YORUMLAR 1
  • Metin Tetik 6 yıl önce Şikayet Et
    Nurlar içinde yatsın. Son derece alçak gönüllü, kaliteli, çalışkan ve az bulunur bir insandı. 2. Dünya savaşı sonrası ülkede henüz buz dolabı üretimi yoktu. Rahmetlilerin Gümülcineli Un Fabrikası yan ürün olarak blok buz kalıpları üretirdi. Çocukluğumuzda oradan elli kuruşa bir kalıp buz alır, testereyle küçük parçalara ayırıp satardık; özellikle yaza denk gelen ramazanlarda kalıp başına 200-250 kuruşGani gani rahmet olsun. kazandığımız olurdu.
    Cevapla