Mustafa Seyidoğlu tutuklandı

FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Seyidoğlu Baklavaları’nın sahibi Mustafa Seyidoğlu tutuklandı

Mustafa Seyidoğlu tutuklandı
Mustafa Seyidoğlu tutuklandı
GİRİŞ 10.09.2016 13:54 GÜNCELLEME 10.09.2016 13:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 şüpheliden iş adamı Mustafa Seyidoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7'si tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Gökalp Kökçü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında iş adamı Mustafa Seyidoğlu ile adliye personeli ve örgütte ''abi''lik yaptığı belirlenenlerin bulunduğu 30 kişinin hakimlik işlemleri tamamlandı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Mustafa Seyidoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik, 23 şüphelinin adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmasına hükmetti. Adli kontrol hükümleri kapsamında, şüphelilerin yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Soruşturma kapsamında, gözaltına alınan adliye personellerinin ifadeleri doğrultusunda, FETÖ'de "abi''lik yapan ve örgüte ait evlere yardım eden iş adamları hakkında işlem yapıldığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu isin sonu nereye varicak? 100 bin insan alindi, bunlarin hepsi darbeci olamaz
    Cevapla
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu meseleyi pek anlamamissin, 15 temmuz ya basarili olsaydi ne olacakti diye dusunursen olayin ciddiyetini daha iyi kavrarsin. daha once yapilmasi gereken daha fazla gecikmemis olmak icin simdi yapiliyor. Masumlar eninde sonunda ayiklanacak, uzulme.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    antalyani da temizleyin.kacotel var antalyada?kurtarin antalyani hirsizlardan dolandiricilardamn uyusdurucu satanlarda.turkiye kanunlarini antalyada da kullanin artik.yeter.
    Cevapla
  • Arf 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet şekerden kurtuldu ne iyi oldu..
    Cevapla
  • gunhan deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ ekonomik bir örgütte sayılır yani MENFAAT ARAYAN ÇOK ama BÜYÜK LOKMAYI fetö DIŞARI alıyor
    Cevapla
  • fatihih 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan cami cami dediler milletin anasını ağlattılar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle