Karsan'dan Balıkesir'e yeni 'ATAK'

Karsan’ın Gönen’e yaptığı son teslimat ile birlikte Balıkesir’de hizmet veren JEST’lerin sayısı 172, ATAK’ların sayısı da 126 oldu.

Karsan'dan Balıkesir'e yeni 'ATAK'
Karsan'dan Balıkesir'e yeni 'ATAK'
GİRİŞ 19.05.2016 17:38 GÜNCELLEME 19.05.2016 17:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karsan’ın, piyasaya çıktığı günden bu yana Türkiye genelinde bir çok belediye tarafından tercih edilen minibüs modeli JEST, Balıkesir’in Gönen ilçesinde de hizmet vermeye başladı. Düzenlenen törenle, 26 adet JEST ve 4 adet ATAK ilçeye teslim edildi.

Bugüne kadar Balıkesir’e 122 adet ATAK otobüsü ve 146 adet JEST minibüsü teslim eden Karsan, bu son teslimat ile birlikte il genelinde hizmet veren JEST minibüslerinin sayısını 172’ye, ATAK otobüslerinin sayısını da 126’ya çıkartmış oldu.

Yeni teslim olan JEST minibüsleriyle birlikte Gönen ilçesi; engelli erişimine uygun, alçak tabanlı, yüksek tavanlı, klimalı, kamera sistemine ve elektronik ücret toplama sistemine sahip modern minibüslere geçiş yapmış oldu. Karsan JEST minibüsleri ve ATAK otobüsleri, kesilen kurdelenin ardından hizmete alındı. Bir Karsan JEST minibüsü ile ilçe merkezinde şehir turu yapan Başkan Uğur’a, vatandaşlar da yeni araçlarla ilgili beğenilerini ifade etti.

YORUMLAR 6
  • ismail Şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    Karsan hep zarar açıklayan yatirimcısını sürekli zarar ettiren bir firma. Haber de niçin firma ismi kullanılıyor? İlginç
    Cevapla
  • aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunun parçalarını İstanbulda OtoAydın tedarik ediyor
    Cevapla
  • 571 7 yıl önce Şikayet Et
    yakışır gönene
    Cevapla
  • fasonsan 7 yıl önce Şikayet Et
    karsan fason üretici. kaliteli bir marka değil.
    Cevapla
  • sanayi 7 yıl önce Şikayet Et
    kaliteli otobüs yapan otokar, temsa, bmc var zati.
    Cevapla
  • ferruherel 7 yıl önce Şikayet Et
    adam yuruyen teneke de olsa milli bi sey yapmis takdir edilmek hakkidir yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle