İstanbul'da kar yağışı nedeniyle 205 sefer iptal edildi

THY, İstanbul Havalimanı'ndan 10 Mart'taki 185 seferini, AnadoluJet de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 20 iç hat seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

GİRİŞ 09.03.2022 09:15 GÜNCELLEME 09.03.2022 14:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında kar yağışı nedeniyle yarın toplam 205 sefer iptal edildi.

THY'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "10 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı, varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız ve çağrı merkezimiz üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler" ifadelerine yer verildi.

SABİHA GÖKÇEN'DE 20 SEFER İPTAL

Yapılan açıklamada İstanbul Havalimanı'ndan 10 Mart'taki 185 seferini, AnadoluJet de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 20 iç hat seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Arnavutköy'de kar yağışı başladı. Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı başladı. Kar, Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu ve Yassıören Mahallesi'nde kendini gösterdi.

YORUMLAR 13
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer balık yeme falan yok valilik olaya el koydu.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer kebapçıya gitcekmiş.
    Cevapla
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Mikronezya büyükelçisi ile olan balık randevumu iptal edemem ki şimdi.. Olmadı bu.. Neyse, kadro çalışıyor nasılsa... Bu sefer tedbirli davranır, bilinmeyen bir yerde balık yeriz.
    Cevapla
  • VURDUMDUYMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Balıkçıdayım. Kardan daha önemli işlerim var.Herkes başının çaresine baksın
    Cevapla
  • ROFAR 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da yoğun kar yağışı başladı.Ekrem İmamoğlu sizce nerede görüntülenecek? A) Makam odasında B) Akşam meyhanede C) Asfalt tuzlama esnasında denetimde D) Atina'da Tavernada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle