İletişim Başkanı Fahrettin Altun açıkladı: Toplam rakam 200 milyar liraya ulaştı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında verdiğimiz destekler toplamı 200 milyar liraya çıkarken, 4,4 milyon hanemize de maddi destek sağladık" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun açıkladı: Toplam rakam 200 milyar liraya ulaştı
İletişim Başkanı Fahrettin Altun açıkladı: Toplam rakam 200 milyar liraya ulaştı
GİRİŞ 25.04.2020 21:03 GÜNCELLEME 25.04.2020 21:07
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında verdiğimiz destekler toplamı 200 milyar liraya çıkarken, 4,4 milyon hanemize de maddi destek sağladık. İlaç ve aşı üretiminde de yakın zamanda güzel haberler paylaşmayı ümit ediyoruz. Tüm seferberliğimiz ve mücadelemiz aziz milletimiz içindir.

 

 

YORUMLAR 30
  • Zaza Elaziz 4 yıl önce Şikayet Et
    Elinize yüreginize saglık başkan bu çalışanlar bunlar Allah korusun ülkemi ve müslüman halkımı sevdiklerimi selamlartürkiyem nazlı yarim selamlar
    Cevapla
  • SOYLU SOYLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal devlet bu işte
    Cevapla
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimizi her daim var eylesin
    Cevapla
  • TürkKardeşİslam 4 yıl önce Şikayet Et
    . kapısında engelli maaşı alanakadan bizi çürüten sosyal hizmetlerede yazdım.bize karantinada gelin burada yardım edelim diyorlar.orayi ara buraya git gibi mesaj atmış. o mesajı saklıyorum.heryere gönderecem. biz dilenci değiliz.ayıptır ayıp.artık yardımda etse umrumda değil.3 aydır evde zerre gelirimiz yok.verdiğinide ilaçlara harcatıyor.acaba bu ek yardımlar kime gidiyor.biz görmedik.%80rapor ayda 1300TL ediyor.başkada hiçbişeyiniz olmaz.inşallah sizde engelli kalmassınız.ozaman daha iyi anlardınız düşmez kalkmaz Allah.,bu konuda yarım kaldık reis.bu sosyal hizmetler bakalığı yıllardır milleti kusturuyor.bunu bilesen okadar oy kaybetmezdin.
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Direk Cimere yaz ,ne burada oyalanıyorsun.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız diyenlere gelsin bu milyar tller. Hırsız dağıtır mi hırsız paylaşır mi bre cahiller . Bu hükümet ağzıyla kuş tutsa yaranamaz kuş beyinlilere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle