Oksijen deposunda bir muhafazakar otel

Mucizevi doğası ve eşsiz denizi ile Kaz Dağlarınn eteklerinde yer alan Beyza Otel, yaşam tarzından dolayı kendine tatil alanı bulamayan insanlara dört dörtlük hizmet veriyor.

Oksijen deposunda bir muhafazakar otel
Oksijen deposunda bir muhafazakar otel
GİRİŞ 22.03.2012 15:25 GÜNCELLEME 21.09.2018 17:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin oksijen deposu olarak bilinen mavi bayraklı denize sahip Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde yer alan Beyza Otel dört dörtlük tatil düşünen aileler için bir çok hizmeti bir arada sunuyor.

Kaz Dağları’nın eteklerinde, denize sıfır noktada, 50 metrelik iskelesi, 200 metrelik özel kumsalı ile dünyanın eşsiz güzelliklerine haiz olan buruncuk mevkiinde konuşlandırılmış olan otel, oksijen oranının en yüksek ve nem oranının en düşük değerlerde olduğu mucizevi doğası ile astım, bronşit, şeker, romatizma, tansiyon hastalıklarına ilaçsız tedavi merkezi oluyor.

'İnsanlar inandıkları gibi yaşamak ve yaşadıkları gibi de tatil yapabilmeli' mantığı ile hareket ettiklerini ve bikini, mayo ile kadın erkek karışık ortamlarda tatil yapmak istemiyorum diyen insanlar için alternatif bir otel konsepti oluşturduklarını dile getiren Altınoluk Beyza Hotel Yönetim Kur. Başkanı Dr.Şeref Menteşe,

''Kadınların muhafazakar mayolarıyla ve erkeklerin uygun şortlarıyla bikini ve mayolu tatilcilerle birlikte oldukları alanlara nasıl bir tanım yapabiliriz bilemiyorum. Ancak bir çok alanda olduğu gibi islami tatil anlayışında da ciddi yozlaşmalar yaşanmakta. Kendimizi tanımlarken mütedeyyin ve İslami bir yaşam tarzını benimseyen insanlarız diyenlerin her hal ve duruşları sahip oldukları kimlikle örtüşmelidir. Biz kendi otelimizde bu dengeye çok özen gösteriyor ve bu değerleri muhafaza edebilmek için taviz vermeden çalışıyoruz'' dedi.

Otelimiz denize sıfır olduğunu ve plajına otel misafirleri dışında üçüncü kişiler giremediğini,  msafirlerin yaşam tarzlarına uygun olmayan hiç bir şeyin kullanılmadığını dile getiren Menteşe,'' Buna ilave olarakta  her türlü abartıdan uzak kendi yaşam tarzımıza uygun bir ortak alanı misafirlerimizle paylaşıyoruz..'' dedi.

Şifa olan yaz sıcaklarını hiç bunalmadan sıfır nemli havada doyasıya yaşayabileceğiniz tek adres olan Altınoluk Beyza Hotel, mutfağı ve eğlence anlayışı ile de diğer otellerden farkını ortaya koyuyor.

Tatile gelen misafirlerin yeni arkadaşlar edinmelerine özen gösterildiğini ve onların birlikte zaman geçirebilmelerini sağlayacak aktivitelerin de özenle seçildiğini söyleyen Menteşe sözlerini şöyle sürdürdü;

''Biz Kazdağlarının eteğinde Ege Denizi'nin tam içinde ve oksijen çadırının tam altında bulunan bir oteliz. Sahip olduğu artılarını misafirlerine arz ederken 'Alkolsüz Disko istiyoruz' diyen misafir kitlesine hizmet vermekten uzak bir anlayışla hizmetimize  devam ediyoruz.''

İslami tatilin ve işletmenin tek hassasiyetinin iki ayrı havuz olmadığına inandıklarını, her hal ve davranışı ile örnek olan İslam ahlakının gelen her misafirimizde var olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Menteşe,

''Ben ve ailem geliştik ama değişmedik..bizim gibi düşüne ve yaşayan tüm dostlarımızı İkinci yuvanız Beyza Otel'de ağırlamak bizim için büyük bir onur. Herkesin gönlünü hoş tutan değil, yaşam tarzından dolayı kendine yaşam alanı bulamayan insanların tercihi olmak çok güzel…Terlemeden bunalmadan yediden yetmişe tüm ailenizle yaşam tarzınıza uygun, klimalı otel odalarına mahkum kalmadan şifalı yaz sıcaklarını dış mekanlarda doyasıya yaşayarak geçireceğiniz en doğru ve tek adres'' dedi.

Sezonun 1 Mayıs'ta başlayıp 30 Ekim'e kadar devam ettiğini, erken rezervasyon kampanyaları kapsamında orta sınıfında rahatlıkla bütçelerini zorlamadan tatil yapma fırsatı bulabildiğinin altını çizen Menteşe, fırsatlardan yararlanmak isteyenlerin otelin internet sitesine davet etti.

YORUMLAR 1
  • muhammed bozdağ 11 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel tatil. Herkese merhaba! Beyza oteli internetten bulduk. Samimi ve sıcak gelmişti. Gerçektende öyleymiş. Yöneticileri de personeli de çok sevdik. Kendimizi bir arkadaşımızın yazlığında gibi hissettik. Çok güzel beş gün geçirdik. Samimi ve hoş insanlarla tanıştık, güzel arkadaşlıklar kurduk. Tekne turumuz harikaydı. Birde yemekleri çok beğendik; aşçımıza ve takımına tekrar teşekkürler. Tabi ki tüm personele de teşekkür ediyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz. Tekrar görüşmek dileğiyle
    Cevapla