Nilüfer'den 'tek biletle gidiş dönüş'

Nilüfer Turizmin, 5-21 Ocak tarihleri arasında, dönüş biletinin ücretsiz sunulduğu ''Tek biletle gidiş-dönüş'' kampanyası başlattığı bildirildi.

Nilüfer'den 'tek biletle gidiş dönüş'
Nilüfer'den 'tek biletle gidiş dönüş'
GİRİŞ 02.01.2010 14:19 GÜNCELLEME 02.01.2010 14:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nilüfer turizm Genel Müdürü Metin Cevizci, yazılı açıklamasında, kampanyanın, Nilüfer Turizm'in Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Antalya, Manisa ve Afyon ile son olarak hizmete giren Edirne seferlerinde geçerli olacağını belirtti.

Cevizci, şöyle dedi: 

''Amacımız, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetinde lider olma özelliğimizi koruyarak, bizi tercih eden yolcularımıza ayrıcalıklı yolculuklar sağlamaktır. Bu amaçtan yola çıkarak hazırladığımız yeni yıla özel 'Tek biletle gidiş-dönüş' kampanyası doğrultusunda yolcularımız, gidiş bileti aldıkları taktirde, dönüş biletlerini ücretsiz olarak alabilecekler.''

Nilüfer Turizm için 2009 yılının başarılı ve yatırımlarla geçtiğini ifade eden Cevizci, 2010 yılında da gerçekleştirecekleri yenilikler ve yatırımlarla yolcularına ''ayrıcalıklı yolculuk'' imkanı sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Cevizci, ''Tek biletle gidiş-dönüş'' kampanyasının, Ulaştırma Bakanlığından alınan izin ile her seferde otobüs koltuk sayısının yüzde 10'u ile sınırlı olacağını belirterek, kampanyanın 5-21 Ocak tarihleri arasında geçerli olduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Fatih ŞAHİNBAŞ 14 yıl önce Şikayet Et
    NİLÜFERE YAKIŞAN Bİ UYGULAMA. Nilüfer Turizmin tanın ması açısından güzel bi uygulama ve kampanya şekli. Ben bir kaç defa yolculuk yaptım.Çok memnunum.İnanın THY İle yarışıyor ,bu firma,hele hele THY kuruluşu olan ANADOLUJET DAN DAHA KALİTELİ HİZMET VERİYORLAR.İnanmayan denesin ve farkı görsün.THY DAN TEK FARKI UÇAMAMAK o da otobüslerden kaynaklanıyor.Yoksa hizmet kalitesi müşteri anlayışı bir havayolu şirketinden çok fazla.Tüm çalışanlarına bur dan TEŞEKKÜRLER.
    Cevapla