Mardin'de bayramda hasat dron ile görüntülendi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir milyon dekarlık alanda Haziran ayının başında başlayan hasat sezonu bayramda da devam etti. Haziran ayının sonunda bitecek olan hasat dron ile görüntülendi.

GİRİŞ 16.06.2024 10:50 GÜNCELLEME 16.06.2024 11:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kızıltepe ilçesinde çiftçilikle geçimini sağlayan vatandaşlar, bir milyon dekarlık alanda arpa ve buğday ekerek geçimini sağlıyor.

Haziran ayının ilk haftasında başlayıp ay sonuna kadar devam eden hasat çalışmaları bayramda da devam etti. Kızıltepe'ye bağlı kırsal Otluk Mahallesi'nde devam eden hasat çalışması dron ile görüntülendi.

Sarıya boyanan Kızıltepe Ovası'nda kartpostallık görüntüler oluştu.

KAYNAK: İHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Hani bunlara 9 gün tatil yokmu bu insanlar bu ülkenin öz evladı değil mi masa başında oturan ülkeyi sömürenler 9 gün tatil yapsın işçisi çiftçisi ekonomiye katkı yapsın mit polis jandarma hariç diğer memurluk kaldırılsın
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    maşallah, birde atalık tohumla üretsek bu kadarini ne guzel olur, çölyak azalir, diyabet, obezite azalir, millet italyada pizza yiyor dokunmuyor atalik tohum oldugu icin diger her yerde dokunuyor
    Cevapla